marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ted 2: cand se va lansa continuarea celei mai profitabile comedii interzise minorilor

Ursuletul cu gura spurcata isi va continua aventurile pe marile ecrane pe 26 iunie 2015, data oficiala a lansarii, asa cum au anuntat producatorii.

Ted 2: cand se va lansa continuarea celei mai profitabile comedii interzise minorilor

Continuarea comediei creata de Seth MacFarlane va fi lansata in iunie 2015, scriu cei de la Huffington Post. Mark Wahlberg va reveni in film, la fel si celebrul ursulet Ted, a carui voce este asigurata chiar de creatorul filmului, Seth MacFarlane.

Ted a fost unul dintre marile succes din 2012, cu incasari de 550 de milioane de dolari la nivel global. Astfel, Ted a devenit cea mai profitabila comedie interzisa minorilor din toate timpurile, depasind succesul seriei The Hangover.

La sfarsitul anului trecut, Mark Wahlberg a declarat ca revine in rolul lui John Bennett, insa pana acum nu s-a facut nici un anunt oficial in ceea ce priveste distributia pentru TED 2.

In TED, John (Mark Wahlberg) isi aduce la viata ursuletul din copilarie printr-o dorinta iar acum trebuie sa suporte consecintele pe care le are asupra relatiei cu Lori (Mila Kunis). Ted (Seth MacFarlane) este un barbat burlac in corpul unui ursulet care nu se poate abtine sa se comporte ca atare: injura, fumeaza marijuana si agata femei.

 

Anul trecut, actorul a dezvaluit cum a acceptat sa joace in Ted, dar si reactia sotiei acestuia: "Ne aflam pe drum catre Premiile Oscar, acum 2 ani, unde era nominalizat The Fighter, si i-am spus sotiei <<Iubito, mi-am gasit urmatorul film. O sa fie un succes nebun, o sa fiu eu si un ursulet de plus>>. Iar ea s-a socat<< esti nebun? Asta e ultima data cand o sa mai vii la Premiile Oscar, cariera ta se va incheia>>".

Wahlberg a mai spus ca le-a interzis copiilor sai sa se uite la Ted, chiar daca acestia sunt entuziasmati sa isi vada tatal alaturi de un ursulet de plus. "Ted nu e pentru copii, iar sotia mea e mai conservatoare, deci nu se vor uita. Baietii au 8 si 9 ani, poate le putem arata, insa ea mi-a zis clar ca nu,  fetel nu il vor vedea niciodata. Eu sunt complet de acord".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies