marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Taylor Kitsch renunta la blockbustere dupa ce a dezamagit in cele mai mari esecuri financiare din 2012. Cum ii poate salva cariera noul sau film, Savages

Actorul de 31 de ani a dezvaluit presei straine ca nu va mai face nici un blockbuster sau film cu buget imens in urmatoarea perioada. Taylor Kitsch a fost eroul principal in cele mai mari esecuri financiare din 2012, John Carter si Battleship, insa se pregateste sa isi imbunatateasca imaginea cu thriller-ul Savages, al lui Oliver Stone.

Taylor Kitsch renunta la blockbustere dupa ce a dezamagit in cele mai mari esecuri financiare din 2012. Cum ii poate salva cariera noul sau film, Savages

Daca in urma cu un an numele lui Taylor Kitsch nu insemna nimic pentru Hollywood, in acest an actorul a avut sansa sa isi creasca popularitatea cu doua filme ambitioase si cu bugete colosale. Din pacate, ambele filme au fost un dezastru in box-office, un ghinion teribil pentru actorul Taylor Kitsch, a carui cariera a inceput cu stangul.

 

"Ambele filme au insemnat enorm pentru mine. Am avut ocazia sa lucrez alaturi de niste oameni extraordinari, de la care am avut ce invata. Am descoperit cat de important este sa ai rabdare si asta m-a ajutat mult la Savages. O perioada voi renunta la ecranul verde pentru alt gen de filme." a spus actorul pentru Collider.com

 

 

Mai mult, Kitsch a numit cele doua dezastre drept o binecuvantare, pana la urma: "Regret esecul celor doua filme, insa poate asta este de fapt o binecuvantare, pentru ca nu am vrut sa raman blocat intr-o franciza timp de 10 ani. Sunt liber sa fac ce vreau."

 


SF-ul John Carter a fost  numit de presa americana cel mai scump film facut vreodata, cu un buget de 300 de milioane de dolari. Pelicula, inspirata de seria de romane fantastice scrise de  Edgar Rice Burroughs acum 100 de ani, a fost extrem de slab primita de catre public si o parte din critici. Incasarile mondiale s-au ridicat la 282 de milioane de dolari, dintre care doar 78 de milioane au fost facuti pe continentul nord american.

Esecul monumental al lui John Carter a atras demisia sefului studiourilor Disney, Rich Ros si este considerat cel mai mare dezastru financiar din istoria Disney.

 

 

Battleship a fost al doilea film ambitios care a dezamagit. De aceasta data toti criticii au desfiintat filmul si incasarile au fost mult sub asteptari. Plin de clisee, intepretari slabe si scenariul plin de erori, Battleship n-a multumit deloc cinefilii.  Un alt motiv care i-a indepartat pe fani a fost asemanarea sa cu Transformers. Battleship a strans 300 de milioane de dolari, la un buget de 200 de milioane de dolari si a fost desfiintat de James Cameron, care l-a numit "o rusine pentru cinematografie".

 

Intre timp, Kitsch este foarte increzator in noul sau proiect, thrillerul Savages, regizat de Oliver Stone. Filmul  are o distributie impresionanta formata din Aaron Johnson, Blake Lively, John Travolta, Uma Thurman, Salma Hayek, Benicio Del Toro, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro. Thrillerul inspirat din universul traficantilor de marijuana are la baza romanul scris de Don Winslow, iar scenariul prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California, traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana si impart aceeasi iubita.


Doi prieteni, Chon, un fost agent al fortelor speciale (Taylor Kitsch) si Ben, un intelectual ( Aaron Johnson) traiesc linistit si placut in Laguna Beach, California, unde produc si vand marijuana, pana cand frumoasa Ophelia (Blake Lively), complicea, dar si iubita lor, este rapita de un cartel de droguri, condus de Lado (Benicio Del Toro) si Elena (Salma Hayek). Fortati astfel sa-si cedeze afacerea rivalilor mai puternici, Chon si Ben recurg la un plan violent si sangeros, complicat de personaje si evenimente neprevazute.

 

"Este o onoare pentru mine sa lucrez alaturi de Oliver Stone. Ma bucur ca am ocazia sa las deoparte un pic ecranul verde  si sa interactionez mai mult alaturi de colegii mei.  Sa faci un film atat de indraznet te solicita mult mai mult si inveti o gramada de chestii noi" a spus Kitsch.
 

De asemenea si Oliver Stone a fost incantat de Kitsch si a povestit de ce l-a ales in acest rol: "Taylor este un tip foarte masculin si puternic. Pare credibil in rolul unui fost soldat in Razboiul din Iraq, un om care si-ar apara trupa si care ar merge alaturi de oamenii sai pana la final."

 

Actorul a vorbit si despre cat de greu i-a fost sa filmeze scenele de sex in trei intre el, Blake Lively si Aaron Johnson. "M-am bucurat cand s-au terminat. Abia o cunoscusem pe Blake de 3-4 zile si a trebuit sa filmam aceste scene. Dar a insemnat mult relatia de incredere dintre mine, Blake si Oliver. M-am simtit ciudat, sincer. Dar stiam ca asta este o parte importanta pentru dezvoltarea personajului meu."
 


 

Stone a declarat ca a renuntat la o parte dintre scenele de sex din carte pentru ca filmul sau i-ar fi scandalizat pe americani. Triunghiul amoros dintre Chon, Ben si Ophelia este centrul povestii si este o relatie cu totul deosebita de iubire.

 

"Daca ar iubi-o cu adevarat, nu ar imparti-o" este una dintre replicile Salmei Hayek in trailer, insa Taylor Kitsch considera ca dragostea dintre ei este mai puternica decat orice. "Nu poate fi pus la indoiala cat de mult o iubim amandoi pe O. Cred ca e mai putin important cine o iubeste cel mai mult, ci faptul ca suntem gata amandoi sa murim pentru ea. Actiunile noastre spun mai multe decat orice discutie despre sentimente."

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies