marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tatal lui Paul Walker, declaratii emotionante, la un an de la moartea actorului: "Mi-e dor de el si mai mult acum"

La un an de la disparitia lui Paul Walker, tatal actorului a oferit un interviu in care a facut declaratii emotionante despre cum este viata lui dupa ce si-a pierdut fiul.

Tatal lui Paul Walker, declaratii emotionante, la un an de la moartea actorului: Mi-e dor de el si mai mult acum

Desi a trecut un an de cand Paul Walker a murit intr-un accident de masina tragic, atat familia, cat si fanii actorului nu isi pot reveni din soc. Tatal sau, Paul Walker III, a declarat ca inca ii simte prezenta.


"Nu mai e langa mine, dar eu il simt in preajma mea. Eu stiu ca se uita la mine, ii vad fata. Se spune ca primul an e cel mai greu, dar eu ii duc dorul si mai mult acum. Nu mi-e deloc mai bine" a declarat emotionant tatal lui Paul Walker.

 

 

 

 

In acelasi interviu, acordat celor de la Entertainment Tonight, tatal a aratat si poze cu fiul sau, Paul Walker, cand era bebelus. Desi are aceiasi ochi albastri, tatal spune ca "Dumnezeu i-a dat ochii asa albastri". Acesta a mai spus ca isi incurajeaza fiii sa continue ce a inceput Paul, alaturi de studiourile Universal. "Ei au venit la mine si mi-au zis <<Tata, oamenii astia il iubesc pe Paul la nebunie. Iar eu le-am spus ca sunt facuti din acelasi aluat, trebuie sa ii mentina vie amintirea lui". Acesta a mai aduagat ca Paul Walker si-ar fi dorit sa renunte la Hollywood pentru a petrece mai mult timp cu familia si copilul sau.

 

Franciza "Furios si Iute/ Fast & Furious" va include inca trei filme, potrivit reprezentantilor studiourilor Universal, care au dezmintit astfel zvonurile despre sfarsitul seriei, aparute dupa ce Paul Walker, care interpreta unul dintre personajele principale, a murit intr-un accident de automobil.

 

Donna Langley, presedintele Universal Pictures, a declarat intr-o conferinta de presa ca seria "Fast & Furious" va continua cu cel putin trei filme, potrivit contactmusic.com. "Noi credem ca vor fi cel putin trei", a declarat Langley despre viitorul francizei "Fast & Furious". Dupa decesul lui Paul Walker, care se afla intr-un stadiu avansat al filmarilor pentru pelicula "Furios si iute 7", studiourile Universal au decis sa intrerupa productia filmului, inainte de a rescrie scenariul si de a incredinta scenele de actiune ramase fratilor lui Walker, Caleb si Cody.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies