marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tara Reid, protagonista celebrei serii American Pie, a fost internata de urgenta in spital

Actrita a fost internata de urgenta la o clinica din orasul francez Nisa.

Tara Reid, protagonista celebrei serii American Pie, a fost internata de urgenta in spital

 

Potrivit tmz.com, actrita de 36 de ani a fost internata acum cateva zile si va ramane la spital pana va incepe sa se simta mai bine, dovada fiind si imaginile care au fost surprinse joi, cand Tara se plimba prin Nisa, cu mainile incrucisate in zona stomacului. Tara Reid a  fost diagnosticata cu pancreatita acuta.

 

O cauza a problemelor medicale ale actritei poate fi reprezentata de viata destul de zbuciumata pe care o duce. Dupa mai multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in petreceri si alcool, lucru care i-a dat viata si sanatatea peste cap.

Actrita a vrut sa infirme toate zvonurile care au aparut in presa de scandal. „Nu va faceti griji, m-am intoxicat cu fructe de mare si m-am lovit la spate cand ma plimbam cu un jetski. Am facut o radiografie si sunt mai bine acum. Toate povestile care au aparut despre mine nu sunt adevarate”, a spus Tara Reid pe contul ei de Twitter.

 

In aprilie, Tara Ried si gasca din American Pie au lansat ultima parte, American Pie Reunion, al patrulea film din celebra serie dedicata adolescentilor. Grupul s-a reunit pentru a sarbatori 10 ani de la terminarea liceului. Evident toata lumea s-a schimbat si se confrunta cu alte probleme: Jim (Jason Biggs) si Michelle (Alyson Hannigan) sunt parinti si se lupta cu mentinerea unei vieti sexuale satisfacatoare, mama lui Steve Stifler (Jennifer Coolidge) pare sa isi fi gasit o noua pasiune, Oz (Chris Klein) este acum un celebru reporter sportiv iar Vicky (Tara Reid) este maritata.


Citeste si - Anorexia, operatiile estetice si alcoolul si-au lasat amprenta asupra chipului ei. Vezi in ce ipostaza au surprins-o paparazzi


American Pie este filmul care a revolutionat comediile cu adolescenti si a inspirat multe alte filme din acelasi gen aparute pe banda in ultimii ani.  Seria "American Pie" creata de Adam Hertz a devenit un film cult pentru adolescentii din lumea intreaga. Cele 3 filme ale francizei create de Universal  au facut pana acum incasari de peste 700 de milioane de dolari. 

 

 

Actrita a intrat si in depresie din cauza catorva operatii estetice terminate horror, dar si a dietelor care i-au distrus corpul cu care  facea valva in urma cu 10 ani. 

 

Tara Reid a cheltuit o avere pe mai multe operatii estetice. Cu ajutorul chirurgiei, Reid a incercat sa isi modifice sanii si sa scape de celulita. La sfarsitul lui 2008, actrita s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies