marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tara Reid, de nerecunoscut: cum arata  actrita considerata frumusica Americii acum un deceniu, dupa o slabire dramatica

Acum 10 ani era cea mai dorita blonda din lume, dupa aparitia in seria comediilor American Pie. Insa azi, la 39 de ani, Tara Reid este departe de acea imagine.

Tara Reid, de nerecunoscut: cum arata actrita considerata frumusica Americii acum un deceniu, dupa o slabire dramatica

Actrita Tara Reid a fost surprinsa recent de papparazzi, la plaja. Intr-un costum de baie minuscul, vedeta si-a expus corpul si silueta ingrijorator de slaba.  Recunoscuta pentru schimbarile exagerate de greutate, dar si operatiile estetice abuzive. Tara a demonstrat inca o data ca stilul de viata haotic si dietele neechilibrate afecteaza aspectul oricui.

 

 

Fanii i-au scris ingrijorati, dupa ce au vazut imaginile, insa actrita sustine ca nu este nimic in neregula cu ea: "Mananc, nu va faceti griji, dar asta e conformatia mea, sunt mica cu oase mari".

 

 

Tara Reid a cheltuit o avere pe mai multe operatii estetice. Cu ajutorul chirurgiei, Reid a incercat sa isi modifice sanii si sa scape de celulita. La sfarsitul lui 2008, actrita s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu. Actrita a intrat si in depresie din cauza catorva operatii estetice terminate horror, dar si a dietelor care i-au distrus corpul cu care  facea valva in urma cu 10 ani. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies