marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sylvester Stallone s-a intors in rolul lui Rocky. Veteranul boxului il invata sa lupte chiar pe fiul vechiului sau rival, Apollo, in in primul trailer pentru "Creed"

Sylvester Stallone a intrat in rolul de veteran al boxului, in timp ce Michael B. Jordan il interpreteaza pe Adonis Creed, fiul vechiului rival al lui Rocky, Apollo Creed.

Sylvester Stallone s-a intors in rolul lui Rocky. Veteranul boxului il invata sa lupte chiar pe fiul vechiului sau rival, Apollo, in in primul trailer pentru Creed

Este vorba despre a 7-lea film din seria Rocky, "Creed", in care Sylvester Stallone reia rolul legendarului Rocky Balboa, care acum s-a retras. De asemenea, conform The Telegraph, actorul Michael B. Jordan, care il joaca pe fiul lui Apollo Creed, preia "mostenirea" lasata de tatal sau, care, dupa cum se stie, a murit in Rocky IV, dupa ce a fost ranit grav in timpul unui meci cu luptatorul Ivan Drago (jucat de Dolph Ludgren) si si-a dat ultima suflare in bratele lui Rocky.

 

In noul film regizat de Ryan Coogler, Adonis Creed si-a petrecut tineretea crescand pe strazi, fara nicio amintire despre tatal sau. Ca si boxer aspirant, el se duce in Philadelphia, unde il convinge pe veteranul Rocky sa il antreneze. "Am asteptat asta toata viata mea. Nu am de ales. Fiecare pumn pe care l-am dat a fost dupa cum m-a taiat capul. Nimeni nu mi-a aratat cum sa fac asta." - spune el in trailer.

 

 

Filmul "Creed", in care Tessa Thompson joaca rolul iubitei tanarului sportiv, Bianca, va fi lansat in noiembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies