marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Susan Sarandon l-a criticat dur pe Woody Allen, la Cannes: "Cred ca a abuzat sexual un copil si nu este bine"

Actrita americana Susan Sarandon l-a criticat aspru duminica pe Woody Allen pentru presupusele abuzuri ale regizorului asupra fiicei sale adoptive Dylan, cand aceasta era o copila. 'Nu am nimic bun de spus despre el", a precizat actrita citata de EFE. 

Susan Sarandon l-a criticat dur pe Woody Allen, la Cannes: Cred ca a abuzat sexual un copil si nu este bine

"Cred ca a abuzat sexual de un copil si nu este bine", a declarat actrita la un for organizat de revista Variety si de consortiul de lux Kering in cadrul programului 'Women in Montion', care se desfasoara in paralel cu Festivalul de la Cannes.

Sarandon a participat la acest for alaturi de Geena Davis, partenera ei din filmul 'Thelma y Louise' din 1991. Cele doua actrite au fost alese pentru a primi premiul "Women in Motion" pentru "contributia lor exemplara la industria filmului si la cauza femeilor".

Protagonista filmelor 'Atlantic City' sau 'Dead man walking' a adaugat: "Nu vreau sa intru mai mult in acest subiect".

Woody Allen a inaugurat miercuri Festivalul de la Cannes cu filmul sau 'Café Society', chiar in ziua in care fiul sau, Ronan Farrow - singurul biologic pe care l-a avut din uniunea cu Mia Farrow - l-a acuzat ca a abuzat de sora lui, Dylan Farrow.

Fiica adoptiva a lui Woody Allen l-a acuzat pe regizor in 2014, in plin sezon al premiilor Oscar, ca a agresat-o sexual in copilarie. Cineastul american a calificat imediat acuzatiile ca fiind "false si rusinoase". Faptele sunt prescrise, astfel incat Woody Allen nu a facut obiectul unei urmariri penale.

 

Sursa: Agerpres


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies