marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza pentru fanii Game of Thrones: cand se va incheia definitiv unul dintre cele mai populare seriale din istorie

Creatorii serialului Game of Thrones au facut dezvaluiri despre viitorul acestuia, dar si finalul. Impreuna cu presedintele HBO, acestia au anuntat cand va fi finalul show-ului devenit fenomen mondial.

Surpriza pentru fanii Game of Thrones: cand se va incheia definitiv unul dintre cele mai populare seriale din istorie

Milioane de fani asteapta de la un sezon la altul sa vada daca personajele lor favorite vor ramane in viata sau nu in urmatorul sezon, dar si care este deznodamantul intrigilor. Dar, fanii trebuie sa fie pregatiti si pentru momentul in care serialul se va incheia definitiv. Din fericire, acestia mai au doi ani la dispozitie. Conform declaratiilor oficiale, serialul va continua cu inca un sezon fata de planurile originale. Daca la inceput, scenaristii s-au gandit la sapte sezoane, acum, producatorii au anuntat ca serialul se va incheia dupa 8 sezoane. Deci fanii se vor delecta cu inca 3 sezoane, cel putin.


"Anul trecut, am avut o intalnire privata cu George R. R. Martin si am discutat despre fiecare personaj in parte si cum se incheie povestea. Altfel, nu am fi stiut cat timp planuim. Ne-am gandit ca sapte sezoane ar fi fost rezonabil, dar nu era ceva batut in cuie. David si cu mine am simtit ca dupa sezonul sase, putem continua inca doi ani. Acum, ramane de vazut daca mai putem continua. Dar, mie mi-ar placea oricand sa se razgandeasca producatorii. Asta asteptam acum" au spus creatorii serialului David Benioff si D.B. Weiss, conform Forbes.
 

 

Michael Lombard a declarat in urma cu cateva luni ca si-ar dori sa vada serialul Game of Thrones si la sezonul zece, tinand cont ca a devenit cel mai popular serial creat vreodata de HBO.
 

 

Intre timp, filmarile au debutat si sunt in toi pentru sezonul 6, in Belfast. Fanii sunt foarte atenti si asteapta orice detaliu care le-ar putea confirma daca personajul jucat de Kit Harringont, Jon Snow, a murit sau nu.
 

Sezonul 6 revine pe micile ecrane in primavara lui 2016, in luna aprilie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies