marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza pentru fani: Rachel McAdams va juca rol central in sezonul 2 din True Detective, alaturi de Colin Farrell si Vince Vaughn

Saptamana aceasta, serialul True Detective a primit toata atentia, dupa ce producatorii au anuntat noile nume din distributie pentru sezonul 2. Cei de la Variety anunta ca Rachel Adams a incheiat negocieriile pentru a juca un rol central, alaturi de Colin Farrel si Vince Vaughn.

Surpriza pentru fani: Rachel McAdams va juca rol central in sezonul 2 din True Detective, alaturi de Colin Farrell si Vince Vaughn

Un alt zvon centrat in jurul serialului True Detective se adevereste. Conform celor de la Variety, Rachel McAdams a primit rolul principal feminin in sezonul urmator. Presa noteaza si faptul ca urmatorul anunt il va plasa pe Taylor Kitsch in al patrulea rol principal, ceea ce anunta un sezon aglomerat pentru sezonul 2 din serialul produs de HBO.
 

Pentru acest rol s-au luptat mai multe actrite, printre care si Jessica Biel sau Rosario Dawson, dar cei de la HBO au mers mai departe cu Rachel McAdams. Actrita a asteptat sa vada daca programul de filmare nu se va suprapune cu un alt proiect la care lucreaza, filmul  “Spotlight,” o drama despre scandalul sexual din jurul Biserii Catolice din Boston. Sursele spun ca in 24 de ore s-a ajuns la o intelegere pentru ca ea sa isi poata pastra ambele proiecte.

 

 

 

Rachel McAdams este una dintre actritele cu cea mai mare popularitate in SUA. Ea a jucat in filme celebre ca The Notebook, Midnight in Paris, Sherlock Holmes, The Time Traveler's Wife, State of Play


Ce stim pana acum despre sezonul 2 din True Detective

 

HBO a anuntat oficial ca Vince Vaughn va juca in sezonul urmator din serialul de drama True Detective, in rolul unui criminal cu experienta, al carui partener este ucis, iar imperiul sau este amenintat. Colin Farrell il va juca pe Ray Velcoro, "un detectiv compromis, care are legaturi in politie, dar si in mafia locala.
 

Justin Lin, regizorul ultimelor trei filme din seria "Fast and Furious" va semna regia primelor doua episoade. Producatorii nu au oferit detalii despre alti membrii ai distributiei, daca va exista un al treilea star pentru rolul de detectiv sau ce alti regizori vor fi implicati. Acestea sunt primele declaratii oficiale din partea HBO dupa luni intregi de speculatii si zvonuri din partea presei straine. Filmarile ar trebui sa inceapa la finalul acestei toamne, in California, dupa ce actiunea a fost mutata din Louisiana in Los Angeles. Insa, nu are inca stabilita data de lansare.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies