marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza mare in randul fanilor seriei Alien. Ce anunt a facut Michael Fassbender despre urmatorul film Alien: Covenant, regizat de Ridley Scott

De mai bine de 1 an stiam ca Michael Fassbender va juca rolul mai multor androizi in sequel-ul Prometheus, Alien: Covenant.
Surpriza mare in randul fanilor seriei Alien. Ce anunt a facut Michael Fassbender despre urmatorul film Alien: Covenant, regizat de Ridley Scott

Insa, pana astazi, fanii au presupus ca el il va portretiza pe un al doilea David, cel care insoteste echipajul USCSS Covenant spre planeta unde va fi descoperit celalalt rol al lui Michael Fassbender - David 8 din "Prometheus", scriu cei de la site-ul alien-covenant.com.


Desi Fassbender joaca rolul unui al 2-lea android David, numele sau nu mai este David. In Alien: Covenant, a doua unitate androida jucata de Fassbender se numeste Walter.


Dezvaluirea a fost facuta de publicatia The Irish Times (via @rorysbooks pe Twitter), unde Fassbender a explicat urmatoarele:


"Mi s-a permis sa anunt faptul ca voi juca rolul a doi roboti - Walter si David. Ceea ce cred eu ca este remarcabil despre acest lucru este faptul ca Ridley s-a intors la ADN-ul original al Alien-ilor, la elementul sau horror. Insa in acelasi timp are scopul si dimensiunea Prometheus-ului. Ridley a facut-o deja. Este o masinarie. El este o fiinta umana incredibila si este intr-o forma deosebita. Are o imaginatie deosebita si este o figura neobosita."




Evident, Walter este modelul mai nou al androidului David si pare sa aiba gena interesului omenirii in minte, in loc de cea a interesului personal, asa cum era David.


Iar acest lucru va duce la aparitia unor nervozitati intre cei doi androizi.



Galerie foto


Modifică setările cookies