marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza de care au avut parte spectatorii in cel mai recent episod al serialului Anger Management. Ce vedeta a jucat alaturi de Charlie Sheen

In cel mai recent episod al serialului Anger Management, fanii s-au putut bucura de prezenta exotica a uneia dintre cele mai apreciate cantarete.

Surpriza de care au avut parte spectatorii in cel mai recent episod al serialului Anger Management. Ce vedeta a jucat alaturi de Charlie Sheen


Desi nu este cunoscuta pentru talentul actoricesc, LeAnn Rimes si-a intrat repede in pielea personajului pe care l-a interpretat in Anger Management, adica cel al Winonei, o psihopata care se intalneste cu Charlie (charlie Sheen).

 

Fara sa aibe o reprezentatie demna de premiile Emmy, cantareata s-a descurcat excelent in incercarea sa de a-l seduce pe charlie, un rol important avandu-l si imbracamintea sumara pe care a purtat-o in scenele cameo in care a aparut.
 

Citeste si: REMBRANDT, pictorul care a schimbat fata artei, sarbatorit cu un DOODLE la 407 ani de la nastere

 

Winona, al carei frate este un criminal in serie condamnat la moarte si care isi doreste sa afle daca si ea va ajunge la fel, a avut doua tinute simple si foarte sexy. In prima secventa, atunci cand apare alaturi de Charlie in masina, este imbracata intr-o rochie roz, stramta si decoltata, in acea de-a doua totul rezumandu-se doar la o lenjerie intima corai, cei doi actori fiind surprinsi in pat, in momente de tandrete.

 

LeAnn Rimes se pare ca stia de rolul ei seducator, tinand cont de mesajul pe care l-a postat pe twitter in timpul filmarilor: "Par mare, haine putine!".

 

 

Fara sa obtina un raspuns la obsesia sa, Winona (LeAnn Rimes) a reusit sa-si atinga scopul, si anume acela de a creste audienta episodului.

 

In urma cu o luna, Charlie Sheen si Selma Blair au avut o serie de certuri, in urma carora actrita a fost concediata, dupa ce Sheen i-ar fi amenintat pe producatorii ca nu mai apare la filmari daca nu vor tine cont de dorinta lui.

 

 

In Anger Management, Sheen joaca rolul lui Charlie un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies