marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SUPER GALERIE FOTO! Vezi aici cum le sta mai bine starurilor de la Hollywood: blonde sau brunete?

Fie ca rolul le-o cere, fie dintr-o simpla toana, vedetele sunt gata oricand sa-si schimbe culoarea parului. Pe unele schimbarea le prinde, la altele insa se dovedeste a fi un mare esec.

SUPER GALERIE FOTO! Vezi aici cum le sta mai bine starurilor de la Hollywood: blonde sau brunete?

Emily Blunt

Cum o preferati-blond aurie sau bruneta?

Emma Stone

Starul din „Easy A”  a devenit  blonda pentru noul rol, cel al lui Gwen Stacy, din urmatorul „Spiderman”. Va place sau abia asteptati sa o vedeti revenind la vechea ei culoare?

Fergie

Sa uitam de coapsele ei, sau macar sa ne facem ca uitam, si sa ne oprim asupra parului. Este o dulce blonda sau e periculos de hot cu o culoare mult mai inchisa?

Nicole Richie

Fostul star al reality show-ului ”Simple Life” si-a postat pe pagina sa de web o poza cu noua ei infatisare. Cred insa ca o prefer pe Nicole cu o nuanta mai inchisa.. Voi?

Katherine Heigl

Cam in momentul in care Katie a parasit „Grey's Anatomy”—serialul care i-a lansat cariera- si-a schimbat si culoarea parului. Parerea noastra-e frumoasa oricum!

Sarah Jessica Parker

Carrie Bradshaw ar putea sa-si schimbe nuantele din cand in cand dar poti conta, intotdeauna, pe farmecul natural al Sarahei Jessica Parker care va ramane neatins.

Kim Kardashian

Starul din „Keeping Up With the Kardashians” a renuntat, in august, la brunet pentru trece la blond, imediat dupa ce s-a despartit de Reggie Bush. O luna mai tarziu s-a intors la radacinile ei...brunete si s-a impacat cu frumosul jucator de fotball. Coincidenta doar?

Ashley Tisdale

Actrita din „High School Musical” a trecut la partea ei mai...neagra pentru o perioada dar s-a intors la blondul natural pentru un nou proiect.

Britney Spears

Starul pop si idolul unei generatii a incercat cam tot ce se putea in materie de culori in par, nuante, suvite, etc... De la roz la negru, de la lunga la scurt si chiar la...chelie. Acum Brit si-a revenit, s-a facut din nou blonda, a slabit si e gata sa-si recucereasca fanii.

Leighton Meester

Stiati ca, la origine, Blair Waldorf este blonda naturala? Da, starul din „Gossip girl” a avut parul precum razele soarelui dar l-a inchis dupa ce a obtinut acest rol. Pentru moment a revenit la blond pentru rolul din „The Roommate”, dar promite ca se va intorce la brunet.

Audrina Patridge

A fost bruneta pentru rolul din „The Hills”, dar Audrina a picat in mirajul blondului, ca toate celelate colege ale ei si a intrat in stereotipul blondei prostute.

Scarlett Johansson

La inceputuri ScarJo era blonda. Apoi a devenit bruneta. Acum e undeva la mijloc, parca si cu un pic de roscat. Dar ce mai conteaza culoarea parului cand l-a avut de barbat pe Ryan Reynolds iar acum isi pierde timpul alaturi de Sean Penn? Si Scarlett este, in orice varianta, cu orice culoare, absolut stralucitoare.

Selena Gomez

Nu, Selena nu trece printr-o perioada de rebela fara cauza. Blondul platinat pe care-l poarta este doar pentru o sedinta foto. Dar oare se gandeste starul Disney sa se vopseasca blonda?? Vom vedea...

Lindsay Lohan

Linds a pendulat intre blond si brunet in ultimii ani, dar fanilor le lipsesc zilele cand parul ei era natural, rosu si nu era intr-o stare execrabila 24h/24. Speram ca, intr-o zi, se va intoarce la origini. Spre binele ei...


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies