marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Super 8 isi dezvaluie secretele pe Twitter: se anunta 30 de milioane de dolari, incasari la debut!

Filmul lunii in SUA: SF-ul Super 8 are parte de una din cele mai ambitioase si puternice campanii de promovare.

Super 8 isi dezvaluie secretele pe Twitter: se anunta 30 de milioane de dolari, incasari la debut!

Filme relationate

Filmul care va fi lansat in cinematografe in acest weekend  peste ocean va ajunge mai repede pe Twitter.

Secrete din spatele povestii care are in centru o creatura a carei imagine nu a fost aratata deloc in trailere sau materiale de promovare vor fi dezvaluite pe Twitter cu o zi inainte de lansare.


Producatorii de la  Paramout spera ca "buzzul" creat in jurul filmului sa ia amploare iar oamenii sa dea navala in salile de cinema in acest weekend. Experimentul este o premiera pentru Twitter si Paramout .


Regizat de J.J. Abrams, Super 8 are un buget de 40 de milioane de dolari iar asteptarile producatorilor se ridica la o suma modesta - 30 de milioane de dolari in primul weekend, la debut. Pe 29 iulie filmul ajunge in Romania!

In vara anului 1979, un grup de prieteni dintr-un orasel din Ohio sunt martorii unui accident de tren in timp ce filmau cu o camera Super 8, dar cele vazute ii fac sa inceapa sa creada ca nu fusese deloc un accident. La putin timp dupa eveniment, in oras incep sa se raporteze disparitii in conditii ciudate, precum si evenimente inexplicabile. Ajutorul de serif incearca sa descopere adevarul, dar acesta se va dovedi mai inspaimintator decit orice ipoteza si-ar fi imaginat oricare dintre ei.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies