marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunteti gata de Transformers 4 si 5? Vor fi filmate simultan. Vezi ce surprize iti pregatesc producatorii

Ultimul film din seria robotilor razboinici -  Transformers: Dark of the Moon a avut in acest an incasari de 1,1 miliarde de dolari, peste Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, asa ca nu mai este de mirare ca Paramount Pictures si Hasbro vor sa faca inca doua parti pentru urmatorii 3 ani.
 

Sunteti gata de Transformers 4 si 5? Vor fi filmate simultan. Vezi ce surprize iti pregatesc producatorii

Variety scrie ca Paramount Pictures si Hasbro negociaza in aceste zile pentru a filma simultan inca doua filme din seria Transformers.

Producatorul Steven Spielberg si regizorul Michael Bay se vor intoarce la carma francizei care a facut peste 2.7 miliarde de dolari incasari globale pana acum.

Actorul Shia LaBeouf, starul din primele 3 parti, are sanse mici sa se intoarca dupa ce a declarat in repetate randuri ca si-ar dori si alt gen de filme si ca nu mai este interesat de o revenire. 

Presa a scris ca durul filmelor de actiune, Jason Statham l-ar putea inlocui in urmatoarele doua parti. Cunoscandu-l pe Michael Bay suntem siguri ca dupa Megan Fox si Rosie Huntington-Whiteley nu vor lipsi nici de aceasta data femeile frumoase si seducatoare.

Tu ce actor crezi ca ar fi cel mai potrivit sa-l inlocuiasca pe Shia LaBeouf?

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies