marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunt frumoase, talentate si au si simtul umorului. Cele mai sexy actrite de comedie

Actritele de comedie au incins spiritele in aceast an cu aparitii de senzatie pe marile ecrane. Desi sunt mai putin populare decat actorii de comedie, nume ca Tina Fey, Anna Faris sau Mila Kunis sunt reprezentative in categoria actritelor frumoase, destepte si pline de umor.

Sunt frumoase, talentate si au si simtul umorului. Cele mai sexy actrite de comedie

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Anna Faris a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in seria de parodii Scary Movie. Desi intentionase sa renunte la actorie in facultate, i-a mai dat o sansa, iar acum este una dintre cele mai populare actrite de comedie. Ea insasi a recunoscut ca a avut sustinerea parintilor, desi mama sa ar fi preferat sa joace roluri mai serioase.

Mila Kunis
este actrita care in aceasta vara a sucit mintile barbatilor in "Friends with Benefits", in care a jucat alaturi de Justin Timberlake si cu care a impartit mai mult scene picante. Dupa ce a asigurat vocea unui personaj din "Familty Guy" si a jucat in "That 70's Show", actrita de origine ucrainianca si-a asigurat o cariera stralucita in comedie, iar ofertele nu au incetat sa apara. In aceasta vara  afost declarata cea mai sexy actrita a verii, conform unui sondaj realizat de moviefone.com

MILA KUNIS A FOST VOTATA CEA MAI SEXY ACTRITA A VERII


Isla Fisher este o aparitie de senzatie intotdeauna. Desi are 2 copii cu sotul ei, Sacha Baron Cohen, actrita isi pastreaza silueta impecabil. Unul din cele mai celebre roluri ale ei ramane cel din "The Confession of a Shopaholic", in care joaca rolul unei dependente de cumparaturi, iar naturaletea si umorul ei au facut sa primeasca si mai multe roluri. Numai pana in 2014, actrita are 5 filme la care lucreaza.

Cameron Diaz ramane una dintre cele mai iubite actrite de la Hollywood. Desi a incercat sa joace si roluri mai serioase, cele de comedie i se potrivesc ca o manusa. In aceasta vara, a facut un rol extrem de amuzant in "Profa rea, dar buuna", care a fost un succes de box-office, mai ales in Romania.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies