marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Suicide Squad" se anunta a fi cel mai nebun film al anului: imaginile spectaculoase cu Harley Quinn, Joker si Deadshot din noul trailer lansat

"Suicide Squad" va fi cel mai nebun film al acestui an, asa cum anuntat noul trailer. Imaginile cu "cei mai rai supereroi din toate timpurile" au creat nebunie pe internet unde fanii lauda productia celor de la DC Comics.

Suicide Squad se anunta a fi cel mai nebun film al anului: imaginile spectaculoase cu Harley Quinn, Joker si Deadshot din noul trailer lansat

Cei mai rai eroi negativi din universul DC Comics isi unesc fortele in "Suicide Squad". Noul trailer lansat de cei de la Warner Bros. ii infatiseaza pe toti membrii echipei letale, de la Harley Quinn, Deadshot sui pana la magnificul Joker.

Pe piesa "Bohemian Rhapsody" a celor de la Queen, scrisoarea de dragoste a regizorului David Ayer pentru eroi negativi arata ca o aventura intr-un rollercoaster al nebuniei.

Filmul ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 5 august 2016.   "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".

 

 


Insa, noul trailer contine mai multe imagini cu Will Smith, care il joaca in film pe  Deadshot, care pana acum era aparea foarte putin in celalalt trailer.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies