marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Studiourile Sony vor produce un remake dupa filmul horror I Know What You Did Last Summer: cand ajunge in cinematografe

Studiourile Sony Pictures lucreaza la un remake al filmului de groaza "Stiu ce-ai facut asta-vara/ I Know What You Did Last Summer", din 1997, scenariul fiind scris de Mike Flanagan si Jeff Howard, care au mai realizat pelicula horror "Oculus", din 2013.

Studiourile Sony vor produce un remake dupa filmul horror I Know What You Did Last Summer: cand ajunge in cinematografe

Filmul cu mare succes la public "Stiu ce-ai facut asta-vara/ I Know What You Did Last Summer" a fost inspirat de romanul omonim al lui Lois Duncan, publicat in 1973, potrivit contactmusic.com


Scenariul pentru noua versiune va fi scris de Mike Flanagan si Jeff Howard, cei doi fiind si autorii povestii din filmul de groaza "Oculus", din 2013, regizat de Flanagan. Sony Pictures intentioneaza sa lanseze noua pelicula in 2016.

 

 

 

Prima adaptare pentru marele ecran a romanului lui Lois Duncan i-a avut ca protagonisti pe Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe si Freddie Prinze Jr., iar filmul a avut incasari de 125,6 milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a avut si o continuare, lansata in 1998, intitulata

 

 

 

 

"N-am uitat ce-ai facut asta-vara / I Still Know What You Did Last Summer", cu Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. si Jack Black in rolurile principale. Filmul "Stiu ce-ai facut asta-vara" le-a adus actritelor Jennifer Love Hewitt si Sarah Michelle Gellar cate un premiu Blockbuster Entertainment in 1998, pentru cel mai bun debut, respectiv cel mai bun rol secundar.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies