marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Studiourile Fox si-au cerut scuze pentru unul dintre posterele X-men: Apocalypse. Imaginea care a starnit un adevarat scandal

Studiourile Fox au transmis scuze pentru o imagine promotionala dedicata peliculei ''X-Men: Apocalypse'', in care personajul Apocalypse, interpretat de Oscar Isaac, o sugruma pe Mystique, interpretata de cunoscuta actrita Jennifer Lawrence, scrie theverge.com.

Studiourile Fox si-au cerut scuze pentru unul dintre posterele X-men: Apocalypse. Imaginea care a starnit un adevarat scandal

Actrita Rose McGowan a vorbit despre aceasta imagine pe contul sau de Facebook si intr-un interviu pentru The Holywood Reporter, spunand: ''Nu exista context in aceasta reclama, ci doar o femeie care este strangulata. Faptul ca nimeni nu a remarcat acest lucru este de-a dreptul stupid''.

 

Rose McGoven i-a provocat pe cei de la 20th Century Fox adresandu-le direct o intrebare pe aceasta chestiune: ''Din moment ce nu puteti sa gestionati modalitatea de a numi o femeie regizor pentru una din productiile voastre din urmatorii doi ani, ce ati zice daca cel putin ati inlocui reclama?''.
 

Intr-un comunicat transmis The Wrap, cei de la studiourile Fox au promis ca panourile publicitare respective au fost inlocuite, oferind cateva explicatii: ''In entuziasmul nostru de a arata josnicia personajului Apocalypse nu am remarcat imediat conotatia tulburatoare a imaginii in formatul print''.

 

Pe Twitter nu au intarziat sa apara numeroase mesaje critice ale fanilor, in care unii utilizatori critica modalitatea de promovare aleasa de cei de la Fox acuzand ca scenele de violenta din filme la adresa actritei Jennifer Lawrence reprezinta o modalitate consistenta de a vinde.
 

Sursa: Agerpres


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies