marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Strumpfii conduc in cinematografele din Romania, cu cele mai multe incasari. Topul celor mai vizionate filme in aceasta saptamana

Animatia ”Strumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village”, regizata de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin si Rainn Wilson si-au imprumutat vocile, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul romanesc.
Strumpfii conduc in cinematografele din Romania, cu cele mai multe incasari. Topul celor mai vizionate filme in aceasta saptamana

Astfel, in al doilea weekend de la premiera, a generat incasari de 545.494 de lei.


Filmul a fost vizionat de 28.053 de spectatori, potrivit datelor citate de News.ro.


Strumpfita, Istetul, Blegutul si Voinicul pleaca intr-o calatorie palpitanta. Calauziti de o harta vrajita, ei strabat Padurea Fermecata, in cautarea misteriosului sat pierdut. Drumul le este presarat cu intamplari magice si creaturi nemaivazute, dar si cu pericole.


Cei patru prieteni albastri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria strumpfilor.



Filmul ”Ghost in the Shell”, o adaptare a animatiei japoneze omonime lansate in 1995, s-a mentinut pe pozitia a doua in clasament, cu incasari de 441.359 de lei si 18.033 de spectatori.


Scarlett Johansson interpreteaza rolul maiorului Motoko Kusanagi, a carui misiune consta in distrugerea unei societati secrete care controleaza spiritele.



Productia ”Power Rangers”, de Dean Israelite, a debutat pe locul al treilea in top, cu incasari de 315.920 de lei, dupa ce a fost vizionat de 17.224 de spectatori.


Filmul prezinta aventura a cinci adolescenti aparent obisnuiti care devin, peste noapte, eroi exceptionali si trebuie sa isi salveze oraselul natal si intreaga planeta de amenintarea unei forte extraterestre.



Lungmetrajul ”Frumoasa si bestia/ Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, a coborat pe pozitia a patra in top, dupa ce a generat incasari de 296.964 de lei.


Cel mai recent remake live action al animatiei ”Frumoasa si Bestia” prezinta primul personaj gay si prima scena de dragoste din istoria grupului Disney.


Din distributie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline si Stanley Tucci.



Comedia de actiune ”Chips: Politisti de belea/ Chips”, cu Michael Peña in rol principal, se afla pe locul al cincilea in clasament, cu incasari de 210.023 de lei si 10.228 de spectatori.



Pelicula horror ”Fugi!/ Get out”, regizata de Jordan Peele, a debutat pe locul al saselea in box office-ul romanesc, dupa ce a incasat 181.028 de lei si a fost urmarit de 8.889 de spectatori.



Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island”, regizat de Jordan Vogt-Roberts, a coborat pe pozitia a saptea in box office-ul romanesc, dupa ce a avut incasari de 129.861 de lei si 5.556 de spectatori.


Producatorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventeaza povestea de inceput a unuia dintre cei mai puternici monstri din cinematografia mondiala - King Kong.



Pe pozitia a opta in top se gaseste filmul SF ”Viata, primele semne/ Life”, regizat de Daniel Espinosa, cu Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson si Ryan Reynolds in rolurile principale.


Pelicula a incasat, in al treilea weekend de la premiera pe marile ecrane romanesti, 101.738 de lei si a fost vizionata de 4.911 de spectatori.



Filmul horror ”The Bye Bye Man” a coborat pe pozitia a noua in box office, cu incasari de 86.609 de lei si 4.526 de spectatori.


Pelicula este regizata de Stacy Title, iar scenariul are la baza o intamplare reala, relatata intr-o carte publicata in 2005 de istoricul in ocultism Robert Damon Schneck.



Locul al zecelea in top este ocupat de ”Logan”, cel mai recent film din saga ”X-Men”, care a incasat 79.120 de lei si a fost vizionat de 3.710 spectatori.


Filmul ii are in distributie pe Hugh Jackman, Patrick Stewart si Dafne Keen si este regizat de James Mangold.





Modifică setările cookies