marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

STIRI PE SCURT: Scenele cu Eva Green din "Sin City 2" care au fost interzise. Sylvester Stallone se antreneaza pentru "Rambo 5"

Noi imagini cu Eva Green in filmul "Sin City 2" au fost interzise. Sylvester Stallone se pregateste intens pentru rolul din Rambo 5. 

STIRI PE SCURT: Scenele cu Eva Green din Sin City 2 care au fost interzise. Sylvester Stallone se antreneaza pentru Rambo 5

Citeste in acest articol:

 

1. Un spot TV cu Eva Green a fost interzis din cauza nuditatii excesive

2. Sylvester Stallone se antreneaza pentru "Rambo 5"

3. Ben Affleck s-a accidentat pe platourile de filmare ale productiei "Batman v. Superman: Dawn of Justice"

4. Martin Lawrence anunta lansarea productiei Bad Boy 3

 

 

1. Un spot TV cu Eva Green a fost interzis din cauza nuditatii excesive. Dupa ce posterul de promovare al productiei "Sin City": A Dame To Kill For" cu Eva Green a fost interzis, noi imagini incitante cu frumoasa artista au fost supuse cenzurii.


Motion Picture Association of America a considerat ca videoclipul este indecent si inadecvat, sanii Evei Green fiind mult prea expusi. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca "Sin City 2" este un film in care violenta si sexul sunt elemente centrale, prin urmare nu e de mirare ca materialele folosite pentru promovarea productiei contin numeroase scene explicite.   



 

2. Sylvester Stallone se antreneaza pentru "Rambo 5". Sylvester Stallone este poate unul dintre cei mai dedicati actori de la Hollywood. Desi majoritatea considera ca Stallone a ajuns la o varsta onorabila, care nu ii mai permite sa interpreteze roluri de actiune, actorul este mai determinat ca oricand sa apara in partea a cincea a productiei "Rambo".


Intr-un interviu acordat publicatiei Vulture, Sylvester Stallone a declarat ca se antreneaza intens pentru rolul din "Rambo 5": "Ma pregatesc intens pentru asta. Am inceput sa fac antrenamente. Voi fi vicios, dar intelectual. Un criminal cu inima. Inteligent, dar in acelasi timp prostanac. Inalt, dar si scund. Intelegi ce spun. O sa incercam sa depasim toate barierele".  




3. Ben Affleck s-a accidentat pe platourile de filmare ale productiei "Batman v. Superman: Dawn of Justice". Potrivit informatiilor oferite de Batman News, Ben Affleck s-a accidentat la umar in timpul filmarilor pentru "Batman v. Superman: Dawn of Justice". Se pare ca actorul nu a mai putut continua filmarile din cauza durerii cauzate de leziune, echipa de productie continuand lucrul impreuna cu dublura lui Affleck.


Productia  "Batman versus Superman: Dawn of Justice" se va lansa pe 6 mai 2016 si este considerata cea mai tare confruntare posibila a super eroilor. 




4. Martin Lawrence anunta lansarea productiei Bad Boy 3. Fanii seriei Bad Boys au avut parte de o veste neasteptata. Actorul Martin Lawrence a anuntat intr-un interviu acordat in cadrul unui talk show ca cea de-a treia parte a productiei urmeaza sa fie realizata. Lawrence a tinut sa mentioneze ca, in urma unei discutii cu Jerry Bruckheimer, a primit asigurari ca filmul se va face.


David Guggenheim este cel care se ocupa de scenariul filmului Bad Boys 3.


     


Galerie foto


Modifică setările cookies