marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Spielberg revine dupa 8 ani la Cannes. Regizorul american isi va prezenta noul proiect cinematografic, "The BFG". Ce alte staruri sunt asteptate in acest an pe Croazeta  

Selectia completa a Festivalului de la Cannes va fi anuntata la mijlocul lunii aprilie, dar de pe acum sunt cunoscute cateva nume mari care vor figura pe afisul manifestarii cinematografice de pe Croazeta, scrie vineri 7sur7.be. 

Steven Spielberg revine dupa 8 ani la Cannes. Regizorul american isi va prezenta noul proiect cinematografic, The BFG . Ce alte staruri sunt asteptate in acest an pe Croazeta

Potrivit cotidianului francez Le Parisien, Steven Spielberg va veni sa isi prezinte filmul "The BFG", ultima prezenta a regizorului american la Cannes fiind consemnata in urma cu opt ani. Woody Allen este in schimb un obisnuit al festivalului. Cea mai recenta pelicula a sa, "Cafe Society", urmeaza sa ruleze hors concours. Ca de obicei, distributia cuprinde multe vedete, precum Kristen Stewart, Blake Lively, Jesse Eisenberg si Steve Carell. 

 

 

Le Parisien anunta si prezenta pe Croazeta a unui cuplu exceptional: George Clooney si Julia Roberts, care vor promova "Money Monster" de Jodie Foster. Daca acest lucru se confirma, venirea Juliei Roberts la Cannes va fi o premiera. "Money Monster" prezinta povestea unui guru al finantelor (Clooney), luat prizonier in direct la TV de un spectator ruinat dupa ce i-a urmat sfaturile. Julia Roberts interpreteaza rolul producatoarei show-ului, sotia barbatului luat prizonier. 

 

Cotidianul mentionat ii mai anunta pe covorul rosu pe Ryan Gosling, Russel Crowe si Kim Basinger, dar si fostul cuplu Charlize Theron - Sean Penn in "The Last Face" (in care mai joaca Javier Bardem si Adele Exarchopoulos). Unele nume nu sunt confirmate inca, dar, cum nu iese fum fara foc, se pare ca Festivalul din 2016 va fi stralucitor, incheie 7sur7.be.


Galerie foto


Modifică setările cookies