marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Star Wars - Trezirea Fortei", filmul care a atins cel mai repede pragul de 1 miliard de dolari: in 12 zile a facut incasari record

Filmul "Star Wars- Trezirea Fortei" a atins pragul de 1 miliard de dolari in box office si a facut-o mai repede decat orice alt film din istorie, in doar 12 zile.

Star Wars - Trezirea Fortei , filmul care a atins cel mai repede pragul de 1 miliard de dolari: in 12 zile a facut incasari record

De asemenea, a batut recordul si pentru filmul cu cele mai multe vanzari in ziua de Craciun, aproape 50 de milioane de dolari.

"Trezirea Fortei" a detronat "Jurassic World", filmul care obtinuse 1 miliard de dolari in box office in 13 zile. Inca de cand a aparut, "Star Wars" a batut mai multe recorduri.

In primul weekend de la lansare a realizat vanzari de peste 230 de milioane de dolari numai in America de Nord si de asemenea, a avut cel mai mare debut la nivel mondial, cu peste 520 de milioane de dolari in vanzari intr-o saptamana.

 

Sursa: Stirile PROTV

  
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies