marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: The Force Awakens rupe toate recordurile. Trailerul lansat in urma cu cateva zile ar putea deveni cel mai vizualizat din istoria internetului

Forta e puternica. Teaser trailerul pentru Star Wars: The Force Awakens a reusit un record incredibil, dupa ce a devenit cel mai urmarit din istoria internetului.

Star Wars: The Force Awakens rupe toate recordurile. Trailerul lansat in urma cu cateva zile ar putea deveni cel mai vizualizat din istoria internetului


Star Wars: Episode VII este un eveniment cinematografic chiar inainte de lansarea in cinema. Teaserul de 88 de secunde, lansat la finalul saptamanii trecute. Conform Youtube, trailerul a fost urmarit, din 28 noiembrie si pana azi de 58 de milioane de ori. Astfel, acesta este cel mai urmarit trailer din 2014 intr-un timp atat de scurt.

 


Conform Hollywood Reporter, cei de la Zefr, companie ce se ocupa cu analiza si cercetare de marketing, anunta ca trailerul de la Star Wars: Episode VII ar putea deveni cel mai vizualizat din toate timpurile. Avengers: Age of Ultron a detinut pana acum recordul, cu 50 de milioane de vizualizari in prima saptamana de la lansare.  Iar Jurassic Park a reusit si el o performanta, cu 53 de milioane de vizualizari, de cand s-a lansat, pe 25 noiembrie. In doar 5 zile, trailerul pentru Star Wars Episode VII: The Force Awakens a fost parodiat, comentat si distribuit pe tot internetul.

 

 

 

Trailerul arata incredibil, pastreaza nostalgia filmelor trecute, dar beneficiza si de mijloacele moderne, efecte speciale spectaculoase si actori pe care daca acum publicul nu ii cunoaste, la anul vor deveni staruri mondiale. Vedem celevra planeta Tatooine, soldatii Stormtroopers si aruncam o privire scurta la cateva dintre personaje. Primele reactii ale fanilor au fost extraordinare. Pe retelele de socializare, acestia si-au aratat interesul si nerabdarea cu care asteapta acest nou capitol. "Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut" a scris un fan mai entuziasmat pe pagina oficiala de Facebook a seriei Star Wars.

 

 

 

Star Wars: The Force Awakens este al saptelea episod din Saga Razboiul Stelelor, creata cu 40 de ani in urma de catre George Lucas. Regizorul J.J. Abrams ii readuce pe fani in lumea fantastica si interestelara, cu noi aventuri. Actiunea va avea loc la 30 de ani de la evenimentele din Star Wars: Return of The Jedi. Din distributie fac parte starurile vechi ca Harrison Ford, Carrie Fisher sau Mark Hamill, iar noile vedete sunt Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie. Data de lansare stabilita este 18 decembrie 2015.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies