marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al doilea trailer pentru Star Wars: The Force Awakens va rupe toate recordurile. Han Solo se intoarce alaturi de Chewbacca

Star Wars: Episode VII este un eveniment cinematografic chiar inainte de lansarea in cinema.

Al doilea trailer pentru Star Wars: The Force Awakens va rupe toate recordurile. Han Solo se intoarce alaturi de Chewbacca

Al doilea trailer arata incredibil, pastreaza nostalgia filmelor trecute, dar beneficiza si de mijloacele moderne, efecte speciale spectaculoase si actori pe care daca acum publicul nu ii cunoaste, la anul vor deveni staruri mondiale. Vedem celevra planeta Tatooine, soldatii Stormtroopers si aruncam o privire scurta la cateva dintre personaje. Dar mai mult, vedem pentru prima data in noul capitol personaje indragite ca Han Solo (Harrison Ford) si Chewbacca.  Primele reactii ale fanilor au fost extraordinare.  Analistii sunt de parere ca Star Wars: The Force Awakens va rupe toate recordurile.

 

Primul trailer pentru Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a fost un succes total. In prima saptamana, a inregistrat 58 de milioane de vizualizari, iar pana acum a ajuns la un numar impresionant de 81 de milioane de vizualizari, iar expertii spun ca ar putea deveni cel mai urmarit trailer din istoria internetului. Probabil ca si al doilea trailer va face record dupa record mai ales ca este mai amplu si readuce personaje indragite de miliaone de fani.

 

 

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977. Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015. 

 

Star Wars: The Force Awakens este al saptelea episod din Saga Razboiul Stelelor, creata cu 40 de ani in urma de catre George Lucas. Regizorul J.J. Abrams ii readuce pe fani in lumea fantastica si interestelara, cu noi aventuri. Actiunea va avea loc la 30 de ani de la evenimentele din Star Wars: Return of The Jedi. Din distributie fac parte starurile vechi ca Harrison Ford, Carrie Fisher sau Mark Hamill, iar noile vedete sunt Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie. Data de lansare stabilita este 18 decembrie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies