Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode VIII. Filmarile au inceput in Marea Britanie. Ce nume noi au fost anuntate in franciza

Filmarile la al optulea film din saga "Star Wars" au inceput luni, 15 februarie, in Marea Britanice, informeaza 20minutes.ch. 

Star Wars: Episode VIII. Filmarile au inceput in Marea Britanie. Ce nume noi au fost anuntate in franciza

Disney a anuntat oficial ca turnarea filmului "Star Wars VIII" a debutat in studiourile Pinewood din Londra. Alaturi de actori cunoscuti din episoadele anterioare vor mai aparea Benicio Del Toro, Laura Dern si Kelly Marie Tran. 

 

Filmarile vor continua in luna martie in Croatia, iar lansarea peliculei este prevazuta sa aiba loc in 15 decembrie 2017. 

 

Star Wars VII "The Force Awakens" (Trezirea Fortei) se bucura de un imens succes la public, acumuland incasari totale impresionante de 895,43 de milioane de dolari in sapte saptamani de la lansare.

 

Sursa: Agerpres



Cele mai citite

Inca un nume de Oscar se alatura distributiei din Blade Runner 2. Jared Leto va face "un rol unic, nemaintalnit pana acum"

Daca "Suicide Squad" nu a fost chiar proiectul de suflet pe care si-l imagine Jared Leto, actorul american nu a renuntat la cinematografie si continua sa ofere surprize. Urmatorul sau proiect va fi unul dintre cele mai interesante din cariera lui.

Citeste mai mult ►