marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode VII: prima imagine de pe platourile de filmare, cum va arata celebra planeta Tatooine

Au inceput filmarile la Star Wars: Episode VII, film ce va deschide o noua franciza din universul Razboiul Stelelor. Filmarile au loc in aceasta perioada in Abu Dhabi, si conform Huffington Post, celebra planeta Tatooine este recreata in desertul din Emiratele Arabe Unite.

Star Wars: Episode VII: prima imagine de pe platourile de filmare, cum va arata celebra planeta Tatooine


Star Wars: Episode VII este unul dintre cele mai asteptate filme din urmatorii ani, considerat un adevarat eveniment cinematografic. Etapa de pre-productie a inceput deja, in Abu Dhabi, conform presei straine.
 

Pe internet a aparut deja prima imagine de pe platoruile de filmare, din Abu Dhabi, acolo unde regizorul J.J. Abrams va recreea celebra planeta Tatooine. Locul este ales perfect pentru planeta
unde au avut loc evenimente cheie din intreaga franciza. Tatooine este planeta casa pentru Anakin si Luke Skywalker.

 

 

Producatorii inca nu au facut public numele celor din distributie, insa cateva personaje au fost confirmate, ca RD2 sau Chewbacca. Vechile staruri vor reveni, ca Harrison Ford sau Carrie Fisher, insa fanii asteapta sa vada cine vor fi noii eroi. Conform surselor apropiate, mai multi oameni din echipa si-au facut aparitia pe platouri, insa productia este tinuta sub secret.

 

 

 


La inceputul lunii aprilie, directorul studioului Disney, a confirmat ca au inceput filmarile si ca rolurile cheie au fost distribuite actorilor, insa nu a mentionat nici un nume. Studiourile Disney si Lucasfilm au confirmat faptul ca actiunea din a saptea parte a francizei va avea loc cu 30 de ani dupa evenimentele din lungmetrajul precedent, "Intoarcerea lui Jedi: Editie Speciala/ Episode VI: Return of the Jedi" (1983), conform The Guardian.

 


In acest nou film "vor aparea trei noi actori tineri, in roluri principale, alaturi de cateva chipuri extrem de familiare", au spus producatorii intr-un comunicat de presa, alimentand speculatiile conform carora actorii din trilogia initiala - Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher - vor aparea in "Razboiul stelelor VII". Bog Iger, presedintele Walt Disney nu a confirmat inca nici un nume oficial, insa a declarat ca celebrul robot R2D2, unul dintre cele mai indragite personaje, se va intoarce.

 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies