marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode IX. Cine va regiza ultimul capitol din noua trilogie. A aparut si prima imagine din Star Wars:Rogue One

Regizorul si scenaristul Colin Trevorrow va regiza 'Star Wars: Episode IX', care va ajunge pe marile ecrane in 2019, a anuntat sambata presedintele studiourilor Walt Disney Alan Horn, scrie Agerpres.

Star Wars: Episode IX. Cine va regiza ultimul capitol din noua trilogie. A aparut si prima imagine din Star Wars:Rogue One

"Am fost interesati sa colaboram cu Colin Trevorrow imediat dupa ce am vazut filmul Safety Not Guaranteed, iar succesul urias al peliculei Jurassic World ne-a aratat abilitatile extraordinare ale lui Trevorrow atat ca povestitor dar si ca un regizor priceput", a transmis intr-o declaratie presedinta Lucasfilm Kathleen Kennedy.  Suntem entuziasmati sa avem alaturi de noi un asemenea talent care devine parte a familiei noastre si paseste in universul Star Wars, a mai adaugat Kathleen Kennedy.

'Acesta nu este un loc de munca sau un obiectiv. Este ca si cum te-ai aseza langa un foc de tabara inconjurat de un grup extraordinar de povestitori, regizori, artisti si oameni de productie', a declarat Colin Trevorrow.

'Noi trebuie sa spunem povesti pentru tanara generatie pentru ca si ei merita ceea ce am avut noi si anume o mitologie despre care sa spuna ca este a lor. Vom face acest lucru transmitand cate ceva din ce ne-a sadit noua George Lucas: creativitate nelimitata, ingeniozitate pura si speranta',a adaugat Trevorrow.

'Star Wars: Episode IX'
va incheia trilogia Star Wars care debuteaza pe marile ecrane cu 'Star Wars: The Force Awakens' la 18 decembrie in acest an. Insa, o parte dintre fani nu sunt foarte incantati de alegerea facuta de studiouri si au criticat ultimul film al lui Trevorrow, Jurassic World.

 

 

Intre timp, fanii Star Wars se pot delecta cu prima imagine din Star Wars: Rogue Nation, film spin-off din serie, cu Felicity Jones in rol principal. Alaturi de ea, in distributie mai sunt Diego Luna, Forest Whitaker, Alan Tudyk sau Mads Mikkelsen.  Conform BBC News, acest "spin-off" va fi regizat de Gareth Edwars, responsabil pentru "Godzilla", film lansat anul trecut. Filmarile pentru  "Rogue One" au inceput deja, iar data de lansare este 16 decembrie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies