marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek 3: cand se va lansa noul film si cine va fi regizorul. Fanii vor avea parte de o surpriza

Filmul "Star Trek 3", al treilea lungmetraj din franciza SF omonima, care va prezenta noile aventuri ale Capitanului Kirk si ale echipajului sau de pe nava spatiala USS Enterprise, va fi lansat in cinematografele nord-americane pe 8 iulie 2016, au anuntat marti reprezentantii studiourilor Paramount.

Star Trek 3: cand se va lansa noul film si cine va fi regizorul. Fanii vor avea parte de o surpriza

 

Aceasta data de lansare va coincide cu cea de-a 50-a aniversare a serialului original "Star Trek", in care William Shatner a interpretat rolul Capitanului Kirk, iar Leonard Nimoy pe cel al Primului Ofiter de bord, Spock, informeaza Reuters.

 

Cineastul Justin Lin, care a regizat patru filme din franciza "Furios si iute", va asigura regia acestui urmator lungmetraj din seria "Star Trek".

 

 

 

Primele doua filme din seria "Star Trek", lansate in 2009 respectiv 2013, au fost regizate de J.J. Abrams, creatorul serialului de televiziune "Lost", care a reinsufletit aceasta franciza, bazându-se in principal pe episoade din indragitul serial de televiziune si pe adaptari mai vechi ale acestora pentru marele ecran.

 

J.J. Abrams va fi ocupat in perioada urmatoare regizând urmatorul film din franciza "Razboiul stelelor", intitulat "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", insa a acceptat rolul de producator al filmului "Star Trek 3".

 

Potrivit site-ului boxofficemojo.com, filmele din franciza "Star Trek" au generat incasari de peste 1,2 miliarde de dolari incepând din 1979 si pâna in prezent, la nivel mondial.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies