marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sophia Loren pregateste un nou film, dupa o pauza de un deceniu: actrita de 78 de ani va juca intr-o pelicula regizata de fiul ei

Sophia Loren revine in lumea cinematografica cu un rol in filmul The Human Voice care va fi regizat de fiul ei, Edoardo Ponti.

Sophia Loren pregateste un nou film, dupa o pauza de un deceniu: actrita de 78 de ani va juca intr-o pelicula regizata de fiul ei

Legendara actrita italiana va aparea din nou pe marele ecran intr-un rol principal dupa o pauza de aproape un deceniu, scrie Hollywood Reporter.

 

Presa italiana a scris ca vedeta in varsta de 78 de ani va juca in productia The Human Voice care va fi regizat de Edoardo Ponti, fiul ei de 40 de ani. Filmul are la baza povestea primei interpretari realizate de o persoana in 1930, scrisa de poetul francez Jean Cocteau. Spre deosebire de versiunea teatrala care a fost scrisa in franceza, cea pentru film va fi in dialect napoletan. 

 

Filmarile care vor incepe in aceasta luna, vor avea loc in Roma, Napoli si Ostia, orasul-port din vestul Romei, acestea urmand sa dureze aproximativ trei saptamani.

 

Rolul din aceasta productie va fi primul dupa o pauza de trei ani, atunci cand a jucat intr-un film italian, La mia casa e’ piena di specchi (My House if Full of Mirrors), o autobiografie in care a intrerpretat rolul mamei sale, iar Margareth Made a jucat-o pe tanara Loren. 

 

 

Acesta va fi primul rol principal al Sophie Loren dupa cel din Peperoni ripieni e pesci in faccia (Too Much Romance … It’s Time For Stuffed Peppers), o comedie regizata de Lina Wertmueller, in 2004.

 

In ceea ce priveste colaborarea cu fiul ei, aceasta va fi a doua productie la care lucreaza amandoi, dupa drama din 2002, Cuori estrani (Between Strangers), film care a marcat si debutul ca regizor al lui Ponti.

 

Nascuta la Roma in 1934, Sophia Loren, pe numele ei adevarat Sofia Scicolone, a avut parte de o copilarie grea. La 15 ani, a participat la un concurs de frumusete, unde a castigat titlul „Miss Eleganta“ si l-a intalnit pe Carlo Ponti, cel cu care a trait o frumoasa poveste de dragoste.

 

Nicio actrita italiana n-a ajuns vreodata la o asemenea popularitate internationala ca Sophia Loren. In 1962, a fost prima actrita straina care a castigat Premiul Academiei americane de film pentru rolul din "Two Women". Incepand din 1957, Sophia Loren a jucat la Hollywood alaturi de cei mai mari actori ai epocii: Clark Gable, Peter Sellers, John Wayne si Frank Sinatra. 

 

Simbol al cinematografiei italiene, recompensata cu doua premii Oscar, unul pentru intreaga cariera ( 1991), Sophia Loren, in varsta de 78 de ani, a fost votata, in 2006, drept "cea mai naturala frumusete din lume" si nu a ezitat sa pozeze in ipostaze sexy pentru editia din 2007 a celebrului calendar Pirelli.

 

Sursa foto; Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies