marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sony va difuza online in SUA filmul "The Interview" si in cateva cinematografe: FBI va fi implicat in distributia productiei care a creat un scandal mondial

Studiourile Sony au anuntat, miercuri, ca "The Interview", comedia despre liderul nord-coreean Kim Jong-un, va fi distribuita online si pe platforme video-on-demand (VoD), dupa ce a facut publica decizia de a lansa filmul in peste 200 de cinematografe din SUA, incepand cu prima zi de Craciun. Mai mult, filmul va rula si in cateva cinematografe din SUA, iar FBI se va implica in distribuirea filmului.

Sony va difuza online in SUA filmul The Interview si in cateva cinematografe: FBI va fi implicat in distributia productiei care a creat un scandal mondial

The Interview va fi disponibil incepand de miercuri seara pe platforme precum Youtube, Google Play, Xbox si pe site-ul Sony Seetheinterview.com, informeaza The Guardian. "A fost dintotdeauna intentia Sony de a avea o platforma nationala pentru distribuirea acestui film", a declarat Michael Lynton, presedintele si CEO al Sony's Entertainment.

 

 

FBI se va implica in actiunile privind distribuirea controversatului film "The Interview", comedia despre asasinarea liderul nord-coreean Kim Jong-un, informeaza CNN. Sony a anulat lansarea lungmetrajului dupa ce a primit amenintari privind securitatea celor care ar fi mers sa vizioneze comedia.

 

 

 

Presedintele american Barack Obama a salutat, marti, decizia Sony Pictures de a difuza comedia despre liderul nord-coreean Kim Jong-un, intr-un numar limitat de sali din Statele Unite ale Americii, ignorand astfel amenintarile cu represalii prin atacuri informatice ale piratilor cibernetici care se identifica sub numele de Guardians of Peace (GOP).

 

Compania Sony Pictures spunea, pe 21 decembrie, ca "nu a capitulat" in fata amenintarilor piratilor informatici care au fortat-o sa anuleze lansarea filmului "The Interview" si ca spera sa difuzeze aceasta comedie cu ajutorul unor cai alternative.

 

Filmul, care prezinta un complot fictiv al CIA de a-l asasina pe liderul nord-coreean Kim Jong-un, a declansat mania administratiei de la Phenian care ar fi in spatele atacului informatic asupra Sony Pictures, potrivit autoritatilor americane. Coreea de Nord a negat implicarea in acest atac, dar i-a laudat pe autori.

 

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies