marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara: drama prin care trece actrita din Modern Family, lupta cu boala pe care o duce de 10 ani

Putina lume stie de lupta pe care a dus-o Sofia Vergara cu cancerul tiroidian si drama prin care a trecut actrita in tinerete. Starul din Modern Family a fost diagnosticata cu aceasta boala la 28 de ani, insa a reusit sa o invinga prin operatie.

Sofia Vergara: drama prin care trece actrita din Modern Family, lupta cu boala pe care o duce de 10 ani

GALERIE FOTO 50 de imagini cu Sofia Vergara

 

Acum insa, la 40 de ani, Vergara a fost diagnosticata cu hipotiroidism si a fost supusa unui tratament zilnic care ii controleaza hormonii. Actrita este si purtatoarea de cuvant a campaniei Follow The Script care urmareste educarea bolnavilor cu hipotiroidism despre cat de important e ca acestia sa nu renunte la tratamentul recomandat de doctori. Actrita a vorbit intr-un interviu cu Huffington Post despre drama prin care trece si cum aceasta boala ii afecteaza viata.
 

Ea a marturisit ca a descoperit cancerul in 2000 cand era cu fiul ei la doctor. Tiroida lui Vergara era anormal de mare doar la simpla atingere a gatului. "Au scos tiroida si de atunci trebuie sa iau constant medicamente. Cand am scapat de cancer m-am gandit ca va trebui sa traiesc cu aceasta problema toata viata, ca trebuie sa iau medicamente toata viata si ca nu am tiroida. Atunci am realizat ce se intampla cu corpul meu . Iau de bun tot ce imi spune doctorul meu si incerc sa fac tot ce imi spune", a marturisit actrita.

Ii este insa foarte dificil sa isi ia medicamentul in fiecare dimineata si apoi sa nu manance nimic o jumatate de ora. "Am flaconul cu medicamentul in noptiera si inainte sa merg la somn, scot o pastila, astfel dimineata doar deschid ochii si o iau", a explicat ea. "Sunt o persoana matinala, si vreau sa mananc micul-dejun imediat, deci chestiunea asta este o tortura! Daca nu am filmari, e o tortura sa astept 29 de minute...30 de minute, gata, pot sa mananc", a glumit actrita.

 

Desi acum este foarte pozitiva, Vergara a marturisit ca a luat-o putin razna cu dieta ei dupa ce a aflat de cancer: "La inceput cand aveam cancer, m-am gandit ca o sa mananc doar mancare organica si sanatoasa. Pentru ca m-am intrebat ce a cauzat acest cancer... Nu am fumat, nu am facut o gramada de lucruri nesanatoare, si am luat-o putin razna. Dar dupa trei luni mi-am dat seama ca e atat de obositor!"

Cea mai dorita femeie din 2012 a incheiat spunand insa ca "toata lumea ar trebui sa incerce sa manance sanatos si sa faca miscare pentru orice. Chiar si impotriva imbatranirii, o sa arati mai bine si o sa te simti mai bine pentru orice".
 



Modifică setările cookies