marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara a venit singura la Premiile Emmy: motivul pentru care actrita nu l-a luat cu ea la gala pe noul ei iubit, Joe Manganiello

Sofia Vergara a venit singura la Gala Premiilor Emmy 2014, cand toata lumea se astepta sa vina la bratul noului ei iubit, actorul Joe Manganiello.

Sofia Vergara a venit singura la Premiile Emmy: motivul pentru care actrita nu l-a luat cu ea la gala pe noul ei iubit, Joe Manganiello

Cei doi formeaza un cuplu de cateva saptamani, iar presa tabloida il numesc deja "cel mai sexy cuplu de la Hollywood". Insa, actrita din Modern Family a explicat de ce a venit singura.

 

Sofia Vergara si Joe Manganiello sunt printre cele mai atragatoare cupluri de la Hollywood, iar relatia lor a avut un inceput tumultos. Actorul a recunoscut ca este atras de ea inca de cand era lodogita, iar el a fost surprins uitandu-se la fundul ei. "Nu am avut cum sa ma abtin,. Este o femeie incredibil de frumoasa si sexy" a spus el pentru Daily Mail.

 

La doar cateva saptamani de cand Sofia Vergara a rupt logodna cu omul de afaceri, Nick Loeb, frumoasa actrita, declarata cea mai dorita femeie din lume, a inceput o relatie cu actorul american Joe Manganiello, cunoscut publicului din serialul True Blood, unde l-a jucat pe Alcide sau din Magic Mike.

 

 

Intrebata aseara de ce a venit singura, Sofia a oferit un raspuns la care putini s-ar fi asteptat. "Este mult prea chipes si sexy, de asta nu l-am adus si pe el." a spus glumind actrita din Modern Family. Joe Manganiello a fost declarat in acest an cel mai sexy burlac din lume.

 

 

Aseara, serialul Modern Family a primit inca o statueta Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, al cincilea trofeu consecutiv pentru aceasta categorie. Actrita s-a distrat de minune la petrecerea de dupa Premiile Emmy, unde a dansat de zor cu actorul Derek Hough. Actrita si-a aratat si talentul de dansatoare, insa a fost la un pas de un accident vestimentar, in timp ce era invartita, iar rochia cu corset mai avea un pic si o lasa in sanii goi.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies