marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara a implinit 42 de ani: actrita a sarbatorit alaturi de noul ei iubit. Vezi cele mai frumoase imagini din viata ei

Frumoasa Sofia Vergara a implinit 42 de ani pe 10 iulie. Desi s-a despartit de logodnicul ei in urma cu cateva luni, frumoasa columbiana nu a ramas singura prea mult timp.

Sofia Vergara a implinit 42 de ani: actrita a sarbatorit alaturi de noul ei iubit. Vezi cele mai frumoase imagini din viata ei

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Sofia Vergara


Focoasa actrita, devenita celebra cu rolul din serialul de comedie Modern Family, a inceput o relatie cu Joe Manganiello, star in serialul True Blood si declarat recent cel mai sexy burlac din lume.


Cei doi au petrecut impreuna ziua de nastere a actritei, fiind considerati cel mai sexy cuplu al momentului. Soria actritei a postat o imagien in care apare Sofia in bratele lui Manganiello, iar fanii au reactionat imediat pe Instagram. Claudia Vergara, sora Sofiei Vergara, a petrecut alaturi de cei doi si pareau foarte fericiti. Si Claudia este o frumusete latina deosebita, insa a preferat sa stea departe de atentia presei.
 

Starul serialului "True Blood" si vedeta serialului "Modern Family" s-au cunoscut in luna mai, la Balul Corespondentilor de la Casa Alba.
 

 

 

 

Joe Manganiello, in varsta de 37 de ani, este un reputat antrenor de fitness, care a devenit insa celebru pe plan mondial cu rolul varcolacului sexy Alcide Herveux din serialul "True Blood". El a jucat in mai multe seriale de televiziune, "Hotul fermecator/ White Collar", "Cum am cunoscut-o pe mama voastra/ How I Met Your Mother", "Ruleta destinului" si "American Heiress", dar si in lungmetraje precum "Omul paianjen", "Omul-paianjen 3", "Pregateste-te ca vine/ What to Expect When You're Expecting" si "Mike meseriasu'/ Magic Mike".

 

 


Sofia Vergara, in varsta de 42 de ani, s-a despartit de logodnicul ei, omul de afaceri Nick Loeb, dupa o relatie care a durat aproape patru ani. Actrita a mai fost casatorita, intre anii 1991 - 1993, cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, nascut in septembrie 1992.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies