Ads by IBU ProTV
  • John Wick... John Wick 13:30 Cinema City Sun Plaza http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/09/15/image_galleries/33006/john-wick_size6._v1_sx640_sy720_
  • Annabelle... Annabelle 12:00 Light Cinema http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/09/30/image_galleries/33093/annabelle_size6._v1_sx640_sy720_
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Smaug, dragonul din The Hobbit, a pus stapanire pe Piata Unirii

Dupa ce a pus stapanire pe Muntele Singuratic cu mii de ani in urma, astazi Smaug, fiorosul dragon din filmul “The Hobbit”, a ajuns in Piata Unirii din Bucuresti pentru a marca  lansarea din data de 13 decembrie a filmului „Hobbit: The Desolation of Smaug” pe marile ecrane din Romania.

Smaug, dragonul din The Hobbit, a pus stapanire pe Piata Unirii

 

Intra in aventura care te duce la Berlin! La premiera celui mai asteptat film al anului

 


Dragonul, inalt de 4 metri, se va confrunta in film cu hobbitul Bilbo Baggins pentru a-si apara comoara pe care o tine captiva de mii de ani.


„The Hobbit: The Desolation of Smaug”/”The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este a doua parte a trilogiei inspirate de lumea de legenda a lui J.R.R Tolkien. Filmul poarta semnatura regizorului Peter Jackson (castigator al premiului Oscar pentru regia „Lord of The Rings“) si continua povestea din prima parte, “Hobbitul: O calatorie neasteptata”.

 

 

 


In cea de-a doua parte calatoriei, Bilbo Baggins, vrajitorul Gandalf si 12 gnomi, impreuna cu Thorin Oakenshield, isi continua drumul plin de aventuri neprevazute catre Muntele Singuratic si Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se intalnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pamantul de Mijloc.

 


Conform legendei, dragonul inaripat, avand o armura de solzi groasa cat zece scuturi,colti la fel de taiosi ca o sabie si sufland flacari mistuitoare,  a devenit extrem de bogat dupa ce a distrus orasul Dale si a cucerit Muntele Singuratic, care adapostea intreaga comoara a Regatului Gnomilor. Ecranizarea “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este filmata cu o tehnologie revolutionara, in format HFR cu 64 de cadre de secunda, si va rula pe marile ecrane in 3D si IMAX 3D, incepand cu data de 13 decembrie si este adus in Romania de Forum Film.

 


 


Galerie foto


Cele mai citite

10 greseli ridicole din filme. Erorile care au ramas in istoria cinematografiei

Chiar si cele mai bune filme pot cadea victime greselilor de filmare, efectele speciale sau montaj. In cele mai mult cazuri, greselile raman nesesizate de catre public, insa unele sunt atat de evidente incat este un mister cum de au ramas neobservabile de echipa de productie. 

Citeste mai mult ►