marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Skyfall a ajuns un fenomen global: ce salariu va primi Daniel Craig pentru Bond 24, cate femei are James Bond fata de un barbat obisnuit si cum se bate agentul 007 in costumele Tom Ford

Skyfall, noul film James Bond a devenit un adevarat fenomen global in ultimele saptamani. A urcat pe locul 2 in topul celor mai vizionate filme la cinema din toate timpurile in Marea Britanie, insa reusitele noului Bond nu se opresc aici. Cu cate femei a facut sex James Bond, ce salariu poate primi Daniel Craig pe viitor pentru acest rol sau cum se poate lupta agentul 007 in elegantele costume Tom Ford? Iata ce au descoperit fanii despre agentul 007 in aceasta saptamana.

Skyfall a ajuns un fenomen global: ce salariu va primi Daniel Craig pentru Bond 24, cate femei are James Bond fata de un barbat obisnuit si cum se bate agentul 007 in costumele Tom Ford

Revista Hollywood Reporter scrie ca succesul impresionant al filmului Skyfall i-ar putea aduce lui Daniel Craig un salariu de 20 de milioane de dolari pentru urmatorul film cu agentul 007 - Bond 24. Productia care a costat cu putin sub 200 de milioane de dolari a facut deja incasari mondiale de 574 milioane de $. Daca Skyfall va atinge impresionanta suma de un miliard de $  cel mai mult vor avea de profitat de pe urma succesului coproducatorii MGM si Sony precum si familia Broccoli care detine drepturile de productie. 75 % din venituri vor fi impartite intre MGM si familia Broccoli care detine Eon Prodoctions. Restul de 25% ajunge la Sony.

Filmele Bond 24 si 25 care vor avea o poveste comuna si la care scenarisul John Logan a inceput deja sa lucreze i-ar putea aduce lui Daniel Craig un salariu de 20 de milioane de $ pe film, suma rezervata doar actorilor de top la Hollywood. Craig, in varsta de 44 de ani, a primit 17 milioane de $ pentru Skyfall.



Revista Vanity Fair a incercat mai nou sa raspunda la intrebarea cat de promiscuu este James Bond in comparatie cu britanicul de rand. In cele 23 de filme si 50 de ani de existenta pe marile ecrane James Bond a avut parte de 56 de femei una mai frumoasa decat alta. Numarand si scenele de sex din Skyfall, James Bond s-a bucurat de 77 de "partide de sex explicite".  Daca comparam aceste cifre cu un studiu din 2011 care arata ca barbatii britanici fac sex in medie cu 9 partenere diferite, ei bine James Bond face sex cu de 6 ori mai multe femei decat un englez obisnuit.



Ziaristii de la revista Vulture au stat de vorba cu creatorul de moda Peter Frew pentru a afla cum poate James Bond sa se bata, sa sara, sa alerge si sa faca cele mai nebune cascadorii in cele mai elegante si scumpe costume. Cu exceptia faptului ca nasturii sacourilor sunt un pic mai sus iar pantalonii un pic mai stramti, costumele lui Daniel Craig nu sunt foarte diferite de cele din vremea lui Sean Connery, din 1962.  Totusi pentru a putea sa alerge, sa loveasca cu bratele si picioarele sau sa calareasca o motocicleta imbracat in Tom Ford, designerii au facut cateva modificari pentru a mari diferite zone. "James Bond nu ar putea face toate acele cascadorii in costume, daca acestea nu ar fi facute la comanda, special pentru el" a declarat Peter Frew.


Tom Ford a creat peste 60 de costume la comanda pentru Daniel Craig, la un pret speculat de 10.000 de dolari costumul. "Am apelat la Tom Ford, care a creat costumele la comanda. Sunt exceptionale. Materialele sunt incredibile. Aceste costume sunt indestructibile. Orice s-ar intampla, Daniel se ridica, iar costumul arata impecabil. Toate costumele din acest film sunt realizate manual, la comanda si am reusit sa-i imprimam personajului un look modern, adecvat anului 2012", a declarat Jany Temime, designerul de costume de la Skyfall.



Un alt fapt inedit, care a atras atentia presei britanice in aceasta perioada a fost numarul mare de cereri pentru celebrul bulldog de portelean care apare in Skyfall. Britanicii de la The Sun s-au declarat surprinsi de faptul ca unii fani ai lui James Bond sunt dispusi sa plateasca si de 3 ori mai mult pentru figurina de pe biroul lui M (Judi Dench) din sediul MI6. Catelul numit Jack si care in film supravietuieste unei explozii se vinde cu 50 de lire,  insa este la mare cautare mai ales dupa ce stocurile s-au epuizat.

 


Dupa Javier Bardem laudat pentru rolul lui Raoul Silva si Kevin Spacey tanjeste dupa un rol negativ in seria James Bond. Kevin Spacey a anuntat ca-si doreste sa colaboreze din nou cu regizorul Sam Mendes (realizatorul peliculei American Beauty) pentru un film din seria 007, actorul fiind convins ca ar fi un personaj negativ perfect, care i-ar pune probleme serioase lui James Bond, conform publicatiei britanice The Evening Standard. Spacey si Mendes au castigat amandoi premii Oscar - pentru cel mai bun actor si pentru regie - cu filmul American Beauty, din 1999.


Galerie foto


Modifică setările cookies