marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Skull Island se va lansa in 2016. Cine ar putea fi regizorul filmului care exploreaza originile insulei lui King Kong

Unul dintre anunturile care a luat cel mai mult prin surprindere la Comic-Con a fost facut de producatorii de la Lionsgate. Acestia vor sa revina in lumea celebrului King Kong si intentioenaza sa lanseze in 2016 filmul Skull Island, asa cum se numea insula pe care traia King Kog.

Skull Island se va lansa in 2016. Cine ar putea fi regizorul filmului care exploreaza originile insulei lui King Kong

Cei de la Lionsgate au facut anuntul oficial la Comic-Con, insa nu se cunosc foarte multe detalii, nici daca va fi vorba despre un prequel sau un sequel la King Kong din 2005, regizat  de Peter Jackson.  Producatorii vor sa il aduca pe Joe Cornish la carma filmarilor, ceea ce ar insemna ca Skull Island ar fi primul sau mare film. Insa, nu este sigur ca acesta va accepta, tinand cont ca in trecut a refuzat si alte filme populare, preferand productii mai mici, scriu cei de la CinemaBlend.


Scenariul va fi scris de Max Borenstein, cel care s-a ocupat si de scriptul pentru noul Godzilla, ce s-a lansat in acest an. Confomr primelor informatii, filmul se va concentra pe originile insulei de unde provine King Kong. Nu se stie nici daca King Kong va fi prezent sub o forma sau alta in film, iar producatorii vor sa tine in mister proiectul.

 

 

Indiferent de cine va fi regizor, Legendary Pictures au confirmat deja data lansarii: 4 noiembrie 2016.  Legendary Pictures a reusit sa aiba succes in ultimii 2 ani cu reinventare povestilor "monstri giganti" cu Pacfic Rim sau Godzilla. Se zvoneste chiar ca ar acestia ar planui sa ii aduca pe King Kong si Godzilla in acelasi film, insa informatia este in acest moment neconfirmata.

 

King Kong, lanat in 2005, a fost un real succes pentru Peter Jackson.  Filmul a facut incasari de 500 de milioane de dolari la nivel global si a primit recenzii bune, chiar daca cei mai inraiti fani au criticat filmul pentru ca este prea lung si melodramatic.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies