marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sir Ian Mckellen si Sir Patrick Stewart se intorc in seria filmelor cu mutanti. Cei doi actori vor juca in X-Men: Days Of Future Past

Vesti bune pentru fanii lui X-Men. Indragitii actori Sir Ian Mckellen si Sir Patrick Stewart se intorc in seria filmelor cu mutanti si isi vor relua rolurile lui Magneto, respectiv Profesorul X.

Sir Ian Mckellen si Sir Patrick Stewart se intorc in seria filmelor cu mutanti. Cei doi actori vor juca in X-Men: Days Of Future Past

 

Cei doi ii vor interpreta la maturitate, in timp ce versiunile tinere ale personajelor vor fi jucate de James McAvoy (Profesorul X) si Michael Fassbender (Magneto), informeaza deadline.com.

 

Anuntul a fost facut chiar de regizorul noului film, Bryan Singer, care a postat un mesaj pe Twitter: "Vreau sa anunt oficial intoarcerea lui James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender si Nicholas Hoult in X-Men: Days Of Future Past. Lor li se alatura Sir Ian Mckellen si Sir Patrick Stewart.”
 

X-Men: Days of Future Past este continuarea prequelului X-men: First Class din 2011, considerat unul dintre cele mai bune filme din universul X-Men. Pelicula a facut anul trecut incasari de 353 de milioane de dolari, la un buget de 160 de milioane de dolari.

 

Fanii se intreaba ce se va intampla in noul film, mai ales dupa ce regizorul Bryan Singer a confirmat ca Magneto si Profesorul X vor fi jucati atat de vechii actori, Sir Ian Mckellen si Sir Patrick Stewart, cat si de tinerii actori Michael Fassbender si James McAvoy. "Titlul filmului cred ca lasa de inteles multe, folositi-va imaginatia" a spus Singer.


Michael Fassbender
a spus intr-un interviu acordat in urma cu cateva saptamani ca este foarte incantat de noul film: "Ma bucur sa revin in rolul lui Magneto, am stat de vorba cu scenaristul Simon Kinberg si avem niste idei foarte tari. Am incercat sa ofer si eu niste idei, dar chiar sunt extrem de incantat de rol si film."

 


X-Men: Days of Future Past se va lansa pe marile ecrane din SUA in 2014.


Galerie foto


Modifică setările cookies