marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Singurul film romanesc in cursa pentru Oscarul european, Loverboy se lanseaza in Romania din 7 octombrie. Vezi trailer

Loverboy, cel mai nou film regizat de Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu si George Pistereanu in rolurile principale, va fi in toata tara incepand cu 7 octombrie. Lansarea in Romania va avea loc in cel mai nou cinematograf din tara, GRAND CINEMA DIGIPLEX, din centrul comercial Baneasa Shopping City. Premiera va fi precedata de o sesiune de autografe a echipei Loverboy.

Singurul film romanesc in cursa pentru Oscarul european, Loverboy se lanseaza in Romania din 7 octombrie. Vezi trailer

Loverboy, aduce in atentia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor sai din Constanţa. Luca se indragosteşte de Veli, una din potentialele sale victime. E vara pe malul Dunarii, la Harsova. Muzica bubuie din masinile luxoase, fetele sunt bronzate si Veli fuge de-acasa in patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodata mai periculoasa de atat.

“Pentru Luca a fi "loverboy" este un stil de viata, iubeste cu pasiune, dar renunta de fiecare data inainte sa fie prea tarziu. Insa, intalnirea cu Veli ii da planurile peste cap si trebuie sa-si regandeasca viata. La final, trebuie sa ia o decizie, dar oricare ar fi aceea, nu va fi usoara” a declarat George Pistereanu, cel care interpreteaza rolul lui Luca.


Loverboy, regizat de catre Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria “Un Certain Regard”. La Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu a primit premiul de cea mai buna actrita pentru rolul sau din Loverboy.


„Povestea din Loverboy a fost o provocare pentru mine. Am incercat sa inteleg ce inseamna sa traiesti la limita, sa risti permanent si asta cred ca nu tine de o anumita varsta, ci are legatura cu lupta care exista dintodeauna intre basbat si femeie. ” a declarat Cătălin Mitulescu, regizorul filmului.


Loverboy este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards. Acesta a intrat in lista celor 45 de filme europene din marea competitie pentru premiul cel mare – Oscarul european. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin in cadrul celei de-a 24 editie a European Film Awards.

 

Afla mai multe despre film pe site-ul oficial.



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies