marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Singuri si disponibili. Cele mai atragatoare vedete de la Hollywood care sunt singure si au peste 40 de ani

Sunt frumosi, bogati, au cariere de succes, dar nu le-a suras norocul si in dragoste sau au preferat relatiile pasagere, desi au trecut de prima tinerete. Iata care sunt unele dintre cele mai atragatoare vedete de la Hollywood, care au trecut de 40 de ani.

1.Jennifer Lopez

Divortul dintre Jennifer Lopez si Marc Anthony a fost vestea soc a saptamanii trecute. Se pare ca planurile actritei-cantarete pentru cariera nu ii conveneau mai putin celebrului ei sot. Asa ca au decis sa puna capat unei relatii marcate de scandaluri in ultima perioada.

J.Lo a intrat rapid in topul celor mai sexy vedete singure de la Hollywood. la 42 de ani, actrita arata impecabil. Lopez are trei proiecte noi in ceea ce priveste filmul, toate aparand in 2012.

2.George Clooney

Unul din cei mai sexy burlaci de la Hollywood parea ca e hotarat sa se aseze la casa lui, dupa 2 ani de relatie cu frumoasa Elisabetta Canalis. Si cand toata lumea astepta vesta, Clooney si Canalis anuntatu de fapt, despartirea. Motivul? Clooney nu este pregatit pentru casatorie. Si probabil ca nu va fi niciodata, asa cum o spune el insusi.

La 50 de ani, George Clooney ramane unul dintre cei mai atragatori barbati de la Hollywood, dar si unul dintre cei mai talentati. Cel mai recent film al sau, "Ides of March", un thriller politic regizat de Clooney, care joaca si rolul principal, va fi lansat in octombrie la americani. Alaturi de el mai joaca si Ryan Gosling.

3.Courteney Cox

La 47 de ani, Courtney cox este din nou singura si disponibila, dupa ce a divortat de David Arquette, cu care a fost casatorita 11 ani. Desi se zvoneste ca ar mai fi sanse de impacare intre cei doi, momentan fiecare se bucura de libertate, iar actrita arata din ce in ce mai bine.

4. Sandra Bullock

Sandra Bullock a fost intodeauna una dintre cele mai simpatice actrite de la Hollywood. Pe langa asta, a aratat bine intotdeauna, fara sa isi arate varsta. La 47 de ani, castigatoarea premiului Oscar, arata nemaipomenit, reusind sa imparta timpul intre cariera si fiul ei.

5.John Stamos

Pe vreme cand era casatorit cu Rebbeca Romjin, cei doi formau unul din cele mai sexy cupluri de la Hollywood. Divortat de ea in 2005, Stamos nu pare sa se grabeasca sa se recasatoreasca. Se pare ca acum prefera sa duca la prima intalnire domnisoarele la Disneyland.

6.Owen Wilson

Viata amoroasa a lui Owen Wilson a fost mereu incurcata. Indragostit pana peste cap, dar parasit de Kate Hudson, acesta ajunsese pana in pragul sinuciderii. Si-a revenit dupa ce a cunoscut-o in avion pe mama celor doi copii ai sai, insa nici de data asta n-a avut noroc. Acum, isi poate incerca norocul la Starbucks, in parc, poate da peste inca o noua domnita gata sa ii aline suferinta.

7.Denise Richards

Denise Richards n-a dus niciodata lipsa de atentie din partea barbatilor. Desi a fost casatorita cu Charlie Sheen, aceasta nu a mai suportat comportamentul deviat al actorului si viciile sale, preferand sa divorteze. La 40 de ani, actrita arata incredibil si reuseste sa fie o mama singura extraordinara pentru cele trei fetite.

8.Renee Zellweger

Renne Zellweger si Bradley Cooper pareau a fi un cuplu perfect, asta pana in martie cand au anuntat ca se despart. Asa ca actrita in varsta de 42 de ani, a carui silueta este vizibil schimbata datorita excesului de exercitii la sala, poate sa isi caute in continuare barbaul viselor.

9.Jamie Foxx

Jamie Foxx ne-a demonstrat ca este un actor talentat, ba chiar si un cantaret desavarsit. In ceea ce priveste viata lui personala, acesta este extrem de secretos, insa se stie ca are o fetita de 10 ani.

10. Gerard Butler

Gerard Butler este unul dintre cei mai sexy baieti rai ai Hollywood-ului. La 41 de ani, actorul pare sa nu se gandeasca prea curand sa se aseze la casa lui. Cea mai nou cucerire a sa se zvoneste ca ar fi Ashley Greene, care este mai tanara decat el cu 17 ani. De-a lungul timpului s-a scris ca ar fi avut aventuri cu Jennifer Aniston, Lindsay Lohan.

11.Susan Sarandon


La 64 de ani, Susan Sarandon are o silueta de invidiat. In 2009, actrita si partenerul ei de viata,  Tim Robbins, au decis sa se desparta dupa o relatie de 22 de ani. Sarandon filmeaza in aceasta perioada la nu mai putin de trei filme, ce vor aparea in 2012.

12. Jeremy Piven

Starul serialului Anturaj isi tine viata amoroasa departe de tabloide, desi a fost cuplat de presa cu Dita von Teese sau January Jones. La 46 de ani, pare impacat cu viata sa de burlac, fara ganduri prea mari de viitor.

13. Uma Thurman

una dintre cele mai frumoase femei din lumea filmului, Uma Thurman este o aparitie de senzatie oriunde paseste. Fost model, Thurman a reusit sa isi cladesca o cariera in lumea filmului, dovedind ca este o actrita de prima serie. Quentin Tarantino a numit-o muza sa. Casatorita de doua ori, prima data cu Gary Oldman, apoi cu Ethan Hawke, cu care are doi copii, actrita nu si-a mai refacut viata, preferand sa isi imparta timpul intre copiii si filme.


Modifică setările cookies