marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Singura actrita cu care sotia lui Hugh Jackman nu vrea sa il vada in filme: "Nu are voie sa joace cu Angelina Jolie"

Hugh Jackman si sotia lui, Deborra-Lee Furness sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, de peste 20 de ani.

Singura actrita cu care sotia lui Hugh Jackman nu vrea sa il vada in filme: Nu are voie sa joace cu Angelina Jolie

Hugh Jackman este considerat unul dintre cei mai atragatori si sexy actori de la Hollywood, cu milioane de fane in lumea intreaga. Australianul a jucat alaturi de cateva dintre cele mai sexy femei din lume, de la Nicole Kidman, Meg Ryan, Evangeline Lilly sau Scarlett Johansson. Presa straina scrie ca sotia actorului are o singura problema, cu Angelina Jolie si nu vrea ca sotul ei sa joace alaturi de frumoasa actrita.

Nici nu e de mirare tinand cont trecutul actritei, care a inceput o relatie amoroasa cu actualul ei sot, Brad Pitt, pe platourile de filmare de la "Mr. and Mrs. Smith", pe vremea cand acesta inca era casatorit cu Jennifer Aniston.


"I-am spus agentului sau ca exista o singura femeie cu care nu vreau sa-l vad jucand. Nu are voie sa lucreze cu Angelina Jolie. Sunt sigura ca e foarte draguta" a spus aceasta pentru Today, intr-un interviu la care a participat si sotul ei, Hugh Jackman. "Am glumit, nu e nevoie de asa ceva. Daca iti alegi partenerul potrivit, atunci poti depasi orice fel de provocare" a continuat actrita.

Desigur, comentariile lui Deborah au fost facute sub forma unei glume, aceasta spunand ca nu are nimic cu nicio o actrita din showbiz. "Nu am stat departe unul de celalalat mai mult de doua saptamani si nici nu vrem sa fie altfel" a mai declarat aceasta despre relatia lor.

 


 

Intre timp, Hugh Jackman continua sa lanseze filme, cel mai recent proiect fiind "Pan". care intra in cinematografele din intreaga lume din 9 octombrie, inclusiv in Romania.
 

Regizorul Joe Wright ne introduce in lumea fascinanta a lui Peter Pan intr-o noua versiune inedita, intitulata "Pan". Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Peter Pan va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala.

Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies