marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanatoarele de fantome se pot lauda cu un nume mare. Sigourney Weaver s-a alaturat distributiei noului film "Ghostbusters".

Actrita Sigourney Weaver, care a aparut in primele filme 'Ghostbusters', s-a alaturat distributiei noii versiuni a acestui popular lungmetraj pe care il pregateste regizorul Paul Feig.

Vanatoarele de fantome se pot lauda cu un nume mare. Sigourney Weaver s-a alaturat distributiei noului film Ghostbusters .

Deocamdata nu se stie daca Weaver isi va relua personajul Dana Barrett, pe care l-a interpretat in filmul original, a declarat regizorul citat de EFE, conform Agerpres.

 

"Prieteni, incerc sa tin ascunse cat mai multe surprize, dar este pe cale sa iasa la lumina, astfel incat o voi spune eu insumi: marea Sigourney Weaver se va afla in filmul nostru", a scris Feig pe contul sau de Twitter.

 

Weaver se alatura casting-ului din care mai fac parte figuri celebre precum Dan Aykroyd, Bill Murray si Ernie Hudson, membrii care au apartinut grupului "vanatorilor de fantome" din filmele originale, din 'Ghostbusters' (1984) si 'Ghostbusters' II (1989), alaturi de regretatul Harold Ramis.

 

Aceasta noua versiune va avea ca protagoniste o echipa feminina de vanatoare de fantome formata din actritele Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones si Kate McKinnon.

 

 

Viitorul film va fi lansat pe ecrane in iulie 2016.

 

Filmul original, devenit un adevarat fenomen cultural, a avut incasari de circa 300 de milioane de dolari in intreaga lume si a ramas pe primul loc in box-office-ul american timp de sapte saptamani.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies