marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sigourney Weaver face dezvaluiri despre "Alien". Ridley Scott ar fi renuntat la Alien 3 dupa ce a aflat ca apare "Aliens vs. Predator"

Franciza Alien este in continua schimbare, scriu cei de la IndieWire. Recent, actrita Sigourney Weaver a facut declaratii surprinzatoare despre eroina ei si viitorul francizei.

Sigourney Weaver face dezvaluiri despre Alien . Ridley Scott ar fi renuntat la Alien 3 dupa ce a aflat ca apare Aliens vs. Predator

Ridley Scott a ales sa vina cu prequel-ul "Prometheus", in timp ce Neill Blomkamp vrea oarecum sa revizuiasca seria, preluand fraiele conducerii pentru un nou film Alien, cu Sigourney Weaver.

 

Dupa cum fanii stiu deja, personajul lui Sigourney, Ripley, a murit in Alien 3 (regizat de David Fincher), insa ceea ce se stie mai putin este faptul ca ea este cea care a avut aceasta idee. In timp ce se punea la punct scenariul, Weaver a anuntat ca vrea ca rolul ei sa fie cat mai mic, iar in final a anuntat ca vrea ca Ripley sa moara.

 

 

Insa, in afara de faptul ca personajul sau a avut parte de o moarte eroica (si deci o iesire din scena remarcabila), a mai existat un motiv pentru care Sigourney a vrut sa termine cu acest celebru rol.

 

"...Am auzit ca studiourile Fox vor sa faca Aliens vs. Predator, chestie care m-a deprimat, pentru ca eu am fost foarte mandra de aceste filme. Nu am nimic impotriva filmelor care se fac dupa jocuri, insa la vremea aceea a spus-o si Jim Cameron (regizorul Aliens), public: De ce ai vrea sa faci asa ceva? E ca si cum ai face un film 'Aliens se intalneste cu Femeia Lup'." - a declarat Sigourney Weaver pentru postul Radio Times.

 

 

Scenariul pentru AVP a inceput sa fie scris in 1991, aproximativ cu un an inainte sa se lanseze "Alien 3", insa Weaver dezvaluie faptul ca Ridley Scott ar fi fost dispus sa-si asume regia lui Aliens 3, daca nu ar fi aparut si alt film.

 

"De fapt, Scott era gata sa regizeze al treilea film, pana cand s-a aflat de AVP, iar atunci a renuntat, pentru ca si el ar fi vrut sa faca un sequel Alien." - a mai spus actrita.

 

In primele zile ale lui "Aliens 3", planul a fost ca Ridley Scott sa se ocupe de film, care s-ar fi transformat intr-o noua trilogie, insa, dupa cum stim, el a renuntat, iar Fincher s-a ocupat de ceea ce s-a dovedit a fi, intr-un final, o productie cu probleme.

 

 

Chiar daca, acum, Sigourney Weaver nu a fost anuntata oficial ca va juca in urmatoarea serie Aliens, regizata de Neill Blomkamp (District 9 si Chappie), actrita este incantata de proiect.  "Imi place faptul ca Neill isi implineste visul din copilarie si vrea sa faca ceea ce spera el ca va fi un film-popcorn - acel film-popcorn Alien pe care si l-a dorit intodeauna sa-l vada cand era copil." - a mai spus ea.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies