marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Show-ul care a intrat in Cartea Recordurilor: Breaking Bad a fost declarat cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie

Cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie a obtinut un punctaj de 99 din 100 din partea site-ului Metacritic.com, in anul 2013, informeaza Agerpres. Este vorba de Breaking Bad, iar printre distinctiile primite se numara 16 Premii Primetime Emmy, opt Premii Satellite, doua Globuri de Aur, doua Premii Peabody si unul People's Choice.

Show-ul care a intrat in Cartea Recordurilor: Breaking Bad a fost declarat cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie

Serialul ''Breaking Bad'' poate fi caracterizat ca o combinatie de film politist, thriller si comedie neagra. A fost conceput si regizat de americanul Vince Gilligan si ii are in rolurile principale pe Bryan Cranston, ce intruchipeaza personajul Walter White, si pe Aaron Paul, care joaca rolul lui Jesse Pinkman.


De-a lungul celor 62 de episoade, grupate in cinci sezoane, publicul poate urmari povestea de viata a lui Walter White, un profesor de chimie la liceul din localitate, care, dupa ce afla ca sufera de cancer la plamani, decide sa intre in lumea producatorilor si traficantilor de metamfetamina, pentru a asigura bunastarea familiei sale pe termen lung. Actiunea este situata in orasul Albuquerque din statul american New Mexico.


Pentru prestatia sa, Bryan Cranston a obtinut de patru ori Premiul Primetime Emmy acordat celor mai buni actori de serial in rol principal.
 

 


Serialul ''Breaking Bad'' a debutat la postul american de televiziune AMC, fiind difuzat intre 20 ianuarie 2008 si 29 septembrie 2013. A fost inclus in editia 2014 a faimoasei Guinness Book. Cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie a obtinut un punctaj de 99 din 100 din partea site-ului Metacritic.com, in anul 2013. Printre distinctiile primite se numara 16 Premii Primetime Emmy, opt Premii Satellite, doua Globuri de Aur, doua Premii Peabody si unul People's Choice.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies