marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf s-a ingrasat 19 kilograme pentru a deveni gangster. Actorul si-a ingrozit fanii cu noua sa infatisare

Actorul de 26 de ani si-a socat fanii la premiera filmului Lawless, in care joaca alaturi de staruri ca Tom Hardy, Guy Pearce si Gary Oldman.

Shia LaBeouf s-a ingrasat 19 kilograme pentru a deveni gangster. Actorul si-a ingrozit fanii cu noua sa infatisare


Shia LaBeouf a renuntat sa mai faca blockbustere si si-a luat adio si de la look-ul cu care a devenit popular in randul tinerilor dupa aparitiile din "Transformers", franciza cu incasari de 2.6 miliarde de $.


Starul din Transformers a atras atentia la premiera noului sau film Lawless, o pelicula cu pretentii la Oscar in 2013, afisand o barba lunga si plete care l-au facut de nerecunoscut. Vedeta s-a ingrasat cu 19 kilograme pentru rolul lui Jack Bondurant, unul dintre cei trei frati care in perioada Prohibitiei pune pe picioare o afacere infloritoare, fabricand bauturi alcoolice in mod ilegal.


In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri.


Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, precum Guy Pearce si Gary Oldman completeaza afisul unui film pe care regizorul sau l-a asemanat cu apreciatul “Goodfellas” din anul 1990, cu Robert De Niro, Ray Liotta si Joe Pesci in roluri de gangsteri.


"Cand Tom Hardy a fost distribuit in rolul fratelui meu in Lawless, nu aratam deloc a frati. El era mult mai bine facut, asa ca am fost nevoit sa pun multe kilograme pe mine. M-am ingrasat cu aproape 19 kilograme mancand, intreg stilul de viata mi s-a schimbat. Mancam la fiecare 3 ore, era o necesitate, a fost absolut oribil" a povestit actorul care a dezvaluit ca a mancat timp de cateva luni carne de pui, oua si shake-uri nutritive.


Cei trei frati din film, Shia LaBeouf, Tom Hardy si Jason Clarke si-au petrecut majoritatea timpului in sala de gimnastica, incercand sa ajunga in forma maxima. "Am stat in sala de gimnastica pentru acest film mai mult decat in intreaga mea viata" a povestit Shia LaBeouf care s-a declarat profund impresionat de Gary Oldman: "Ca el vreau sa fi in viata reala" a dezvaluit actorul de 26 de ani.

Vedeta a declarat ca desi are un fizic mai impunator, asta nu la facut mai atragator pentru prietena lui Karolyn Pho: "Transpiram ca o bestie, sforaiam. A fost un dezastru, ingrozitor".


Saptamana trecuta Shia LaBeouf le-a dezvaluit celor de la Hollywood Reporter ca nu mai este dispus sa joace in blockbustere: "Nu ai cum sa ajungi un vizionar in sistemul studiourilor. La propriu, nu poti face asta. Studiourile iti dau bani, te urca intr-un avion, dupa aia vin la filmari, iti arata degetul si te alearga vreo cinci luni" a declarat acesta. Nu e prima data cand actorul si-a atacat colaboratorii sau s-a dezis de filmele regizate de Michael Bay - actorul a declarat in trecut ca la "Transformers: Revenge of the Fallen" nu l-a impresionat deloc munca pe care echipa a depus-o.


In afara de pelicula cu gansteri Lawless,actorul lanseaza in noiembrie thrillerul "The Company You Keep", regizat de Robert Redford care face parte si din distributie iar in 2013 va lansa drama "The Necessary Death of Charlie Countryman" unde joaca alaturi de Evan Rachel Wood.


Recent vedeta a aparut nud intr-un videoclip si a declarat ca este ingrozit de pelicula „The Nymphomaniac”, noul proiect al regizorului Lars von Trier in care va avea scene de sex reale. Nymphomanic urmareste aventurile erotice ale unei femei (Charlotte Gainsbourg) din tinerete si pana la varsta de 50 de ani, pe care aceasta i le marturiseste sotului ei, interpretat de Stellan Skarsgard. Filmarile vor debuta in aceasta toamna. LaBeouf nu a dezvaluit daca noua sa infatisare se datoreaza unui viitor rol.


Lawless/ In afara legii va intra in cinematografele din Romania incepand de vineri, 7 septembrie 2012.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies