Ads by IBU ProTV
  • Lucy... Lucy 16:00 Light Cinema http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
  • Lucy... Lucy 13:45 Movieplex Cinema Plaza Romania http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
  • Lucy... Lucy 13:30 Cinema City Cotroceni http://assets.sport.ro/assets/procinema/2014/04/03/image_galleries/32141/lucy_size6._v1_sx640_sy720_
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf s-a facut numai muschi: cum arata acum actorul din Transformers

Shia LaBeouf a facut furori pe internet dupa ce a postat pe Instagram o imagine in care isi arata muschii lucrati. Actorul se antreneaza alaturi de boxeurul  Petey Quillin.

Shia LaBeouf s-a facut numai muschi: cum arata acum actorul din Transformers

Actorul de 26 de ani si-a aratat abdomenul lucrat intr-o imagine postata chiar de el pe internet. Starul din Transformers pare dornic sa puna muschi pe el, insa nu se stie daca o face pentru un viitor rol.


Saptamanile trecute, actorul a fost in centrul unui scandal, dupa ce a renuntat la Orphans, un spectacol de pe Broadway.  Se pare ca actorul a avut niste discutii in contradictoriu cu Alec Baldwin si a ales sa paraseasca proiectul.

 


 

Pentru 2013, actorul pregateste cel mai controversat film din cariera sa, Nymphomaniac, prima sa colaborare cu excentricul regizor Lar von Trier.

Actorul a anuntat ca nu mai vrea sa faca blockbustere, preferand sa aleaga proiecte independente si indraznete a oferit motivul pentru care a primit rolul din Nymphomaniac, unul dintre cele mai indraznete proiecte ale lui Lars von Trier, in care urmeaza sa filmeze scene de sex reale.


"I-am trimis un video cu mine si cu prietena mea in timp ce faceam sex. Asa am primit rolul", a declarat acesta intr-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Chelsea Lately.

Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.

 

Filmul care ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman.


Galerie foto