marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sfarsitul sezonului 5 a adus cea mai socanta scena de pana acum din Game of Thrones: momentele care i-au lasa masca pe fani

Nu mai este o noutate faptul ca serialul Game of Thrones este plin de momente socante, insa ultimul episod din sezonul 5 i-a lasat fara cuvinte pe fani.

Sfarsitul sezonului 5 a adus cea mai socanta scena de pana acum din Game of Thrones: momentele care i-au lasa masca pe fani

Atentie urmeaza spoilere. Daca nu ati vazut ultimul episod din sezonul 5, nu cititi!


Serialul care a provocat cele mai mari controverse in ultimii ani a ajuns la ultimul episod din cel de-al cincilea sau sezon si a reusit, fara indoiala, sa devina subiectul nr. 1 pe Facebook si Twitter.


Jon Snow, personajul care s-a confruntat cu creaturi legendare si a supravietuit, a fost injunghiat de colegii sai din Rondul de Noapte. Acuzat de tradare, Jon Snow a sfarsit in zapada, intr-o balta de sange, intr-o scena care a provocat isterie, lacrimi si furie pe Facebook.

Si pentru ca "drama" fanilor sa fie completa, actorul Kit Harrington a declarat intr-un interviu pentru Entertainment Weekly ca moartea personajului sau e reala, incercand sa spulbere speculatiile de ani de zile ale celor care au citit cartile. "Producatorii mi-au spus ca s-a terminat totul. Nu ma voi intoarce in sezonul urmator, asta e tot ce va pot preciza".


Ultimul episod din acest sezon a fost un spectacol al sangelui, cu morti socante, batalii violente, dar pe langa moartea lui Jon Snow, un alt moment de intensitate maxima a fost "drumul rusinii" facut de Cersei Lannister, unul dintre cele mai detestate personaje: ea a fost dezbracata si obligata sa mearga goala prin multime, in fata tuturor.

 

Scena a fost descrisa de creatori ca cea mai grea: "The Walk of Shame a fost cea mai grea scena. Noi suntem prieteni cu Lena Headey si este o scena foarte grea, pentru ea. Am vrut sa o transforma intr-o scena superba, artistica si ma bucur ca am reusit".

Serial Game of Thrones continua cu al saselea sezon, care va fi difuzat anul viitor, in primavara.

 


Reactiile fanilor in timp ce urmareau ultimul episod din sezonul 5 din Game of Thrones


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies