marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sezonul 3 din Game of Thrones se va lansa in martie 2013: care sunt cele 14  personaje noi din cel mai popular serial al momentului

Conventia de la Comic-Con, desfasurata in aceasta perioada in San Diego a adus multe bucurii pentru fanii multor filme si seriale. Cei innebuniti dupa Game of Thrones se numara printrei ei, dupa ce ieri producatorii de la HBO au anuntat data oficiala a lansarii celui de-al treilea sezon. Mai mult, celor de la Comic-Con le-au fost prezentati in premiera noii actori si personajele lor din al treilea sezon.

Sezonul 3 din Game of Thrones se va lansa in martie 2013: care sunt cele 14 personaje noi din cel mai popular serial al momentului


HBO a anuntat 14 noi personaje pentru sezonul trei din Game of Thrones, care va debuta in SUA pe 31 martie 2013, scrie Entertainment Weekly.

Printre noile vedete se numara Diana Rigg, care o va juca pe Lady Olenna Tyrell, cunoscuta si sub denumirea de "Regina Tronurilor". Ea este bunica lui Margaery si Loras Tyrell, si in multe feluri, este adevaratul lider al familiei.

Mackenzie Crook o va juca pe Orell, care are capacitatea de a intra in mintea animalelor si controla actiunile acestora.

Clive Russell ii va da viata viata lui Bryndon "The Blackfish" Tully. Cunoscut mai mult sub numele de "The Blackfish", Bryndon este un cavaler popular si unchiul lui Catelyn Stark.  Insa are o relatie rece cu fratele sau Lord Hoster Trully, cu care ani de zile n-a vorbit.

Nathalie Emannuel va fi Missandei, care a fost vanduta ca sclava cand era mica, impreuna cu fratele ei. Dupa ce a primit o educatie buna si a invatat mai multe limbi straine, a devenit translator pentru stapanul de sclavi Kraznys in Astapor.

Kerry Ingram va fi Shireen Baratheon, singurul copil al lui Stannis Baratheon. O cititoare inraita, ea evadeaza din viata ei singuratica prin intermediul miturilor si povestilor de care se ataseaza. Pentru ea cartile sunt cele mai mari comori.

Paul Kaye il va interpreta pe Thoros of Myr, un membru cheie al bandei de nelegiuti cunoscuti sub numele de Brotherhood without Banners.


Un alt personaj care va aparea in sezonul 3 este Jojen Reed, interpretat de Thomas Brodie-Sangester, care este un tanar enigmatic si misterios  care devine un aliat important pentru Bran Stark.

Meera reed, sora lui Jojen Reed, va fi jucata de Ellie Kendrick    si la fel ca fratele sau, il va proteja pe Bran Stark in calatoria sa dura spre tinutul nordic.

Actorul Richard va fi Beric Donddarion. Dupa ce canda a fost Lordul din Blackhaven si un luptator respectat, acum a devenit liderul bandei Brotherhood without Banners.

Kristofer Hivju va fi Tormund Giantsbane, un comandat curajos si temut, un luptator neinfricat al lui Mance Rayder -King Beyond The Wall.

 

Philip McGinley va fi Anguy, un arcas extrem de agil si un alt membru important din gasca de nelegiuti Brotherhood without Banners.

Tara Fitzgerald o va interpretat pe Selyse Baratheon, sotia lui Stannis Baratheon. Ea este tinuta inchisa intr-un turn din castel.

Tobias Menzie va fi Edmure Tully, fratele mai tanar al lui Catelyn Stark. Edmure  a fost numit Lord al Rivverun, dupa ce tatal sau a murit.

Anton Lesser va fi Qyburn, care este sfatuitorul Reginei Cersei si pe care aceasta il foloseste ca spion.


Serialul cu  Peter Dinklage, Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Sean Bean, Mark Addy, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Harry Lloyd si Jason Momoa este o spectaculoasa drama fantastica si epica, a carei actiune este centrata in secolul al XV-lea, intr-un regat numit Westeros, intriga fiind construita in jurul regelui Robert Baratheon si al familiei lui, pe de o parte, si al lui Eddard "Ned" Stark, mana dreapta a regelui, pe de alta parte. Serialul al carui prim sezon a costat 60 de milioane de dolari (10 episoade) este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes "A Song of Ice and Fire" scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin.


 

Serialul a fost caracterizat drept o combinatie intre "Clanul Soprano" si "Stapanul inelelor". In cele Sapte Regate din Westeros, cel ce controleaza Tronul de Fier are puteri nebanuite si serialul se concentreaza pe maretia si decaderea catorva familii ce vor putere cu orice pret.


Creat de David Benioff si  D.B. Weiss, Game of Thrones a primit 13 nominalizari la Emmy si 2 la Globurile de Aur si a fost aclamat pentru atmosfera superba, intriga captivanta si interpretarile fantastice ale actorilor. Serialul a ajuns un adevarat fenomen, se difuzeaza in peste 60 de tari iar in SUA a atins audiente de 3 milioane de telespectatori pe episod.

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies