marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sex, viol, droguri, violenta, pe scurt noul film al lui Oliver Stone. Scenele de sex care l-au speriat pana si pe cel nonconformist regizor

Senzationalul regizor Oliver Stone se pregateste sa lanseze noul sau film, Savages, o poveste halucinanta despre lumea traficantilor de droguri. Inspirat de romanul cu acelasi nume, filmul are o distributie colosala formata din nume ca Salma Hayek, Benicio del Toro, Taylor Kitsch, Blake Lively, John Travolta si Emile Hirsch.

Sex, viol, droguri, violenta, pe scurt noul film al lui Oliver Stone. Scenele de sex care l-au speriat pana si pe cel nonconformist regizor

Sex, viol, droguri, violenta, asa suna pe scurt noul film al lui Oliver Stone. Unul dintre cei mai importanti regizori din America, Oliver Stone, a fost cucerit imediat de romanul lui Don Winslow, incat a decis sa ecranizeze cartea, bineinteles, in stilul inconfundabil care il defineste.

Pelicula a atras atentia atat prin distributia sa impresionanta cat si prin scenele sale violente si extrem de sexuale: frumoasa actrita Blake Lively are parte de actiune la greu, filmand secvente in care face sex cu doi barbati in acelasi timp.


Savages prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California, traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana si impart aceeasi iubita.
 

 

"Am fost foarte inspirat de carte. Don Winslow a facut o treaba minunata si a creat o lume incitanta, actuala, in care traficantii de droguri din Mexic care le aduc in California, fac toate jocurile in acest domeniu. Nu am mai vazut tratat asa acest subiect intr-o carte pana acum. Cred ca actuala generatie tanara este reprezentata perfect de acesti tineri care au un alt mod de gandire." a spus Stone pentru Huffingtonpost.com.

Unul dintre personajele care a atras atentia este cel al lui Blake Lively, iubita impartita de cei doi prieteni: "Personajul ei este in stilul eroinei din The Girl With The Dragon Tattoo. Cand am cunoscut-o, am fost impresionat de ea, imi aduce aminte de Grace Kelly in tinerete, imi place foarte mult de ea. Este o blonda cool, eleganta si cred ca are in ea spiritul hippie al anilor '60. "


Doi prieteni, Chon, un fost agent al fortelor speciale (Taylor Kitsch) si Ben, un intelectual ( Aaron Johnson) traiesc linistit si placut in Laguna Beach, California, unde produc si vand marijuana, pana cand frumoasa Ophelia (Blake Lively), complicea, dar si iubita lor, este rapita de un cartel de droguri, condus de Lado (Benicio Del Toro) si Elena (Salma Hayek). Fortati astfel sa-si cedeze afacerea rivalilor mai puternici, Chon si Ben recurg la un plan violent si sangeros, complicat de personaje si evenimente neprevazute.


Blake Lively, actrita de 23 de ani, cunoscuta din serialul Gossip Girl si filme ca Green Lantern sau The Town are parte de niste scene de sex destul de explicite, alaturi de Taylor Kitsch si Aaron Johnson, insa Stone n-a mers atat de departe si nu a inclus in film o secventa din carte in care personajul ei este penetrata in acelasi timp de cei doi barbati intr-o partida de sex.


"Nu aveam cum sa fac aceasta scena, e imposibil sa faci asa ceva la momentul actual, avand in vedere ce se intampla cu toate ratingurile, cu cenzura, cu protectia familiei. Acest film abia a reusit sa isi pastreze acest rating de film, R.

Exista o atitudine puritana in societatea actuala care ne bantuie in continuare.  Eu incerc sa traiesc si sa supravietuiesc acestui sistem si deja acest film este destul de indraznet asa cum e acum."


Frumoasa din ”Gossip Girl” a fost nevoita sa se imprieteneasca rapid cu colegii ei din film – Stone i-a cerut in prima zi de filmari sa se dezbrace pentru scenele de sex.

Ea a declarat in cadrul emisiunii Entertainment Tonight: ”In primele trei zile am filmat scenele de sex. Dar partea buna a fost ca, daca nu devii relaxat in compania celorlalti actori dupa aceste scene, atunci nu vei deveni niciodata. Ne-a dat incredere in noi.”

Taylor Kitsch a recunoscut ca nu ardea de nerabdare sa filmeze acele scene, adaugand: ”Mi-am zis <Trebuie sa le facem si sa mergem mai departe.> Dupa ce se striga <Taiati!>, stai dezbracat si astepti sa monteze camera de filmat. Totul se rezuma la asta.”


"Filmul a fost terifiant in multe feluri.Este foarte grafic, violent iar personajul meu trece printr-o evolutie majora. Ophelia este o fata moderna care locuieste cu doi barbati iar impreuna isi creeaza o familie. Ceea ce m-a atras la aceasta poveste a fost dragostea: iubirea dintre personajul meu si cei doi baieti, cea dintre baieti si cea dintre personajul meu si cel jucat de Salma Hayek.

Filmarile la scenele de sex au fost ciudate si stanjenitoare: baietii erau goi, eu eram goala in fata a 40 de oameni. Am sperat sa treaca repede" a mai povestit Blake Lively.


Stone a povestit  ca a incercat ca concentreze pe cat de mult posibil povestea cartii."In film sunt 6 personaje, are 2 ore, a trebuit sa comasam cat de mult putem, la un moment dat am taiat personaje din carte, dar am incercat sa pastram povestea cat mai intensa. De aceea, Uma Thurman nu mai apare in film, rolul ei n-a mai avut loc, insa a inteles."


Stone a mai spus despre Savages ca este un film curajos, cu care a incercat sa faca ceva nou: "Incerc sa ma schimb continuu, sa evoluez si este dificil pentru ca tinzi sa te obisnuiesti cu anumite tipare. Dar am simtit ca acest proiect este diferit, aduce ceva nou. Razboiul drogurilor dintre Mexic si SUA este contemporan.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies