marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sex, droguri si violenta. Imagini din “Hesher”, filmul produs de Natalie Portman

Drama Hesher reprezinta debutul lui Natalie Portman ca producator si actor in acelasi timp. Actrita are un an de senzatie dupa Oscarul pentru Lebada Neagra.

Sex, droguri si violenta. Imagini din Hesher , filmul produs de Natalie Portman

Hesher va avea premiera pe 13 mai 2011 si ii are in distributie pe Natalie Portman, Joseph Gordon-Levitt, Rainn Wilson, John Carroll Lynch, Piper Laurie, Audrey Wasilewski, Frank Collison, Devin Brochu.

In regia lui Spencer Susser, Hesher este condimentat cu de toate: violenta, sex, droguri, unele in prezenta unui copil.


Dupa pierderea tragica a mamei, respectiv sotiei, T.J. (Devin Brochu) si tatal lui (Rainn Wilson) sunt obligati sa locuiasca la bunica baiatului (Piper Laurie).

 

Un tanar cu un trecut tulbure, pe nume Hesher (Joseph Gordon-Levitt), isi asuma rolul de mentor si tiran, bagandu-l pe TJ in belele pe care acesta nu si le-ar fi putut imagina.

 

Nicole (Natalie Portman), vanzatoare la bacanie, incepe sa-l protejeze pe TJ si devine obiectul fanteziilor baiatului, dar toate iluziile lui se risipesc din cauza lui Hesher.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies