marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seth MacFarlane, dat in judecata pentru filmul Ted: actorul este acuzat ca a furat ideea ursuletului obraznic care traieste printre oameni

Comedia Ted a fost unul dintre cele mai mari succese de box-office in 2012, iar criticii au fost mai ingaduitori decat se asteptau fanii si au oferit recenzii favorabile. Seth MacFarlane a cucerit publicul tanar cu ursuletul cu gura spurcata, insa acum acesta este nevoit sa infrunte un proces, dupa ce o companie de productie din Los Angeles sustine ca i-a fost furata ideea.

Seth MacFarlane, dat in judecata pentru filmul Ted: actorul este acuzat ca a furat ideea ursuletului obraznic care traieste printre oameni

Cei de la Hollywood Reporter noteaza ca Bengal Mangle Productions pretinde ca personajul Ted, un ursulet cu capacitatea de a vorbi si cu un comportament indecent, eroul filmului cu acelasi nume regizat de Ted MacFarlane, a fost ideea lor orginala. Acestia sustin ca MacFarlane le-a furat ideea si vor sa-l dea in judecata. Conform actelor de proces, cei de la Bengal Mangle Productions au creat un scenariu numit "Acting School Academy", in 2008, ce aducea in rol principal un ursulet identic cu Ted, care putea vorbi, traia cu oamenii si era un afemeiet. Pe perosnaj il chema Charlie.

 

 

 

"Acting School Academy" a fost transformat intr-un serial online care a fost prezentat pe Facebook, Youtube, iTunes sau Vimeo si a strans 1.2 milioane de vizualizari intre 2009 si 2012. Filmul "Ted", regizat, scris si produs de Seth MacFarlane s-a lansat in 2012 si a facut incasari mondiale de 549 milioane de dolari, cea mai profitabila comeide interzisa minorilor.  E neclar de ce compania a asteptat doi ani sa recurga la proces din moment ce putea sa o faca imediat dupa lansarea filmului.


In 2015, se va lansa si Ted 2, ce il readuce pe Mark Wahlberg in rolul principal. Amanda Seyfried este noua actrita din comedia Ted 2, conform celor de la Deadline. Actrita va aparea alaturi de Mark Wahlberg, insa Mila Kunis nu mai face parte din proiect. Conform presei americane, alegerea lui Seth MacFarlane de a aduce o noua actrita se leaga de faptul ca regizorul vrea sa aduca o noua poveste.

 

 

Anul trecut, actorul a dezvaluit cum a acceptat sa joace in Ted, dar si reactia sotiei acestuia: "Ne aflam pe drum catre Premiile Oscar, acum 2 ani, unde era nominalizat The Fighter, si i-am spus sotiei <<Iubito, mi-am gasit urmatorul film. O sa fie un succes nebun, o sa fiu eu si un ursulet de plus>>. Iar ea s-a socat<< esti nebun? Asta e ultima data cand o sa mai vii la Premiile Oscar, cariera ta se va incheia>>".


Wahlberg a mai spus ca le-a interzis copiilor sai sa se uite la Ted, chiar daca acestia sunt entuziasmati sa isi vada tatal alaturi de un ursulet de plus. "Ted nu e pentru copii, iar sotia mea e mai conservatoare, deci nu se vor uita. Baietii au 8 si 9 ani, poate le putem arata, insa ea mi-a zis clar ca nu,  fetel nu il vor vedea niciodata. Eu sunt complet de acord".


Galerie foto


Modifică setările cookies